Invers

Invers is een dynamisch bedrijf dat op eigen initiatief en in eigen beheer software en websites ontwikkelt. Eindgebruiker van de software en sites is bijna altijd de consument. En dat betekent een manier van productontwikkeling die je in veel andere bedrijven niet terug vindt. Consumenten gebruiken software namelijk een anders dan bedrijven. Eenvoud, een lage opstartdrempel, snel zichtbaar resultaat, zijn zaken die hier belangrijk zijn. Dat hebben we in de afgelopen 12 jaar wel geleerd.

Invers

Over Invers

We bereiken deze consument op 2 verschillende manieren. Enerzijds verkopen en distribueren we onze producten via een aantal eigen labels/websites. We hebben daarmee veel consumentenkennis opgebouwd. Maar minstens zo belangrijk is het licenseren van 'onze' software aan derden. Andere bedrijven die deze producten en diensten onder hun eigen naam op de markt brengen of in hun eigen product integreren.

Invers is een echt MKB bedrijf. Met een groep kundige en gemotiveerde mensen werken we enthousiast aan onze producten. Invers ontwikkelt verschillende initiatieven waarmee consumenten hun inkomsten en uitgaven duidelijk in kaart brengen: Dit wordt oa. onder volgende labels op de markt gebracht: BankingTools, Cashflow.nl en Kasboek. Maar daarnaast ontwikkelt Invers een compleet platform waarmee bijvoorbeeld banken een online huishoudboekje binnen internetbankieren aan hun klanten kunnen aanbieden.

 

21 jun 2015 1102 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef Invers jouw rating
1 2 3 4 5