Interveste

Interveste is specialist in leefbaarheid en leegstandbeheer voor projecten in geheel Nederland. Met diverse leegstandoplossingen biedt Interveste maatwerk aan iedereen met leegstaand vastgoed. Interveste Antikraak en Leegstandbeheer is dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur en levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland.

Interveste

Within the problem lies the solution

Interveste is een snel groeiende organisatie, gevestigd in 's-Hertogenbosch. Vanuit deze hertogelijke stad behartigen wij de belangen van overheid, ondernemers en particulieren door het hele land. De opdracht die wij onszelf daarbij hebben gegeven, is niet alleen opdrachtgevers, maar ook bewoners en zakelijk gebruikers op het hoogst mogelijke niveau te bedienen, en dat te doen op een maatschappelijk verantwoorde manier.

Oplossingsgericht werken en focus op resultaat vormen de basis voor onze continuïteit en groei. Aan een goede relatie met onze cliënten hechten wij bijzonder groot belang. Een vast contactpersoon, hoogstaande dienstverlening en gerichte juridische informatievoorziening door ons eigen adviesbureau maken daarvan deel uit. Dankzij de nadruk op maatschappelijk rendement naast economische drijfveren en het bijzonder uitgebreide dienstenpakket op het gebied van tijdelijke vastgoedbescherming, mogen wij tal van gemeenten, woningcorporaties, ontwikkelaars en particuliere vastgoedeigenaren tot onze partners rekenen. Reacties van partners, bewoners en gebruikers zijn altijd meer dan welkom; die stellen ons namelijk (in aanvulling op onze eigen periodieke evaluatie) in staat de dienstverlening waar nodig bij te stellen.

Werken bij Interveste

Interveste is actief in heel Nederland, maar opereert vanuit de centrale vestiging in Den Bosch. De werksfeer binnen de onderneming is informeel, commercieel en professioneel. Onze medewerkers zijn bedreven en betrokken, vinden het werken met vastgoed in al zijn facetten een uitdagende bezigheid en hebben stuk voor stuk een dienstverlenende instelling, ook naar de collega’s.

Interveste is een organisatie die ruimte biedt voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroei.

Binnen Interveste zijn regelmatig nieuwe vacatures die wij via onze site onder de aandacht brengen. Voor alle onze vacatures van functies als bijvoorbeeld management assistent, medewerker human resources, makelaar, verhuurmakelaar, projectmanager, regiomanager, accountmanager, administratief medewerker, marketeer, medewerker buitendienst, medewerker binnendienst, secretaresse, kunt u ook bij het UWV terecht. De omschrijving van de jobs is op deze site echter uitgebreider dan op die van het arbeidsbureau.

Ook gemotiveerde studenten en scholieren die op zoek zijn naar een stageplaats in de vastgoed sector kunnen hun belangstelling kenbaar maken.

 

28 mei 2015 1219 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Interveste jouw rating
1 2 3 4 5