InteraktContour

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. Cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. InteraktContour biedt daarvoor behandeling, begeleiding en 24-uurs zorg in Oost- en Midden-Nederland.

InteraktContour

InteraktContour biedt al meer dan vijftig jaar zorg en ondersteuning aan mensen met hersenletsel, mensen met een lichamelijke beperking of chronische ziekte. Het werkgebied beslaat de provincies Utrecht, Flevoland, Gelderland en Overijssel.

Vrienden van...

Op 10 maart 2005 is de Stichting Vrienden van Interakt Contour Groep opgericht. Deze stichting wil o.a. financieel een bijdrage leveren aan bijzondere projecten, zowel van InteraktContour als van de individuele cliënt. Zo hebben ze bijvoorbeeld een 45km auto aangeschaft voor een deelnemer die hiermee koeriersdiensten voor de stichting uitvoert.

Kwaliteit

InteraktContour heeft kwaliteit hoog in het vaandel; de cliënt en hun naasten staan centraal. De stichting wil graag weten wat de cliënten vinden van de kwaliteit van de zorg en diensten die de organisatie biedt. Daarom laat InteraktContour periodiek cliëntenraadplegingen uitvoeren door het LSR.

Samenwerking

De zorg en ondersteuning die InteraktContour biedt, maakt deel uit van een grotere keten. Denk aan ziekenhuizen, revalidatiecentra en huisartsen. Of patiëntenverenigingen, de Hersenstichting, MEE, de lokale thuiszorg of de vrijwilligerscentrale. 

19 jan 2016 1881 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef InteraktContour jouw rating
1 2 3 4 5