Frits

Bij Frits helpen we iedere dag mensen met één van de belangrijkste beslissingen in hun leven: de juiste hypotheek vinden. Onze krachtige rekentools geven klanten volledige controle over hun situatie. Onze adviseurs zijn er voor begrijpelijk advies en staan altijd klaar voor vragen. Dit samenspel tussen mens en techniek geeft dat zorgeloze gevoel van de beste keuze.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Frits in Amsterdam

Wij zijn Frits

Wij vinden dat iedereen de beste hypotheek verdient! Het gaat tenslotte om veel geld en jouw thuis. Onze hypotheekadviseurs gebruiken geen moeilijke woorden of ingewikkelde termen. In jouw dashboard zie jij alles wat zij zien: iedere bank, elke rente en alle voorwaarden. Hierdoor zit jij zelf aan de knoppen en begrijp jij ons hypotheekadvies zó goed, dat je het kunt navertellen.

Een heel team van 'Fritsers'

Sinds de oprichting is er een hoop veranderd. Er werkt nu een heel team van 'Fritsers' bij Frits. Wij werken samen met de Consumentenbond en steeds meer mensen weten ons te vinden. Iedere dag helpen wij tientallen mensen met de grootste aankoop van hun leven. En daar zijn wij trots op.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Frits in Amsterdam

Werken bij Frits

De ambitie is groot; we willen dat iedereen in Nederland de best mogelijke hypotheek heeft. Ons team bestaat uit meer dan 80 Fritsers die dagelijks Ikbenfrits beter, slimmer, klantvriendelijker, bekender en leuker maken. Dat doen we samen. We dagen elkaar uit en staan voor elkaar klaar. Zo maken we die ambitie werkelijkheid. Wij zijn Frits.

Marketing en communicatie vacatures bij Frits

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures bij Frits in Amsterdam die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Zijn er momenteel geen vacatures? Meld je dan aan voor de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten. 

04 okt 2016 1911 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Frits jouw rating
1 2 3 4 5