Ikbenfrits

Ikbenfrits is een start-up die werkt vanuit hartje Amsterdam. Frits maakt als virtuele, onafhankelijke hypotheekadviseur gratis inzichtelijk maakt of mensen kunnen besparen op hun hypotheeklasten. Via innovatieve online tools schiet Frits klanten in de hypotheeksector te hulp, zodat zij niet onnodig teveel betalen voor hun hypotheek.

Ikbenfrits

Waarom bestaat Ikbenfrits?

De rentes staan historisch laag en veel mensen betalen onnodig te veel door bij hun huidige bank te blijven. Een hypotheek is een ingewikkeld financieel product en het blijkt voor velen lastig om zelf te vergelijken of het loont om over te stappen. Hoge boetes schrikken af en rentemiddeling lijkt een verleidelijke optie, terwijl Frits heeft berekend dat overstappen vaak voordeliger is dan rentemiddelen. Frits vindt dat het duidelijker, makkelijker en eerlijker kan. Met de gratis Doe 't zelf-check weet je binnen 5 minuten of je kan besparen op je hypotheek. Zo heeft iedereen zijn grootste maandlast weer in eigen hand.

Werken bij Ikbenfrits

Op het moment werken wij met z'n 10-en hard aan het succes van Ikbenfrits. En met succes: een stijgend aantal klanten, aandacht in verschillende media en samenwerking met grote namen als de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Bij Ikbenfrits werken pro-actieve mensen, die out-of-the-box denken en graag interdisciplinair bezig zijn. Je bent bijvoorbeeld hypotheekadviseurs/online marketeer, of programmeur/blogger/lunch-chef. Samen maken we het succes van Ikbenfrits. Klinkt dit als een bedrijf voor jou? Grijp dan nu jouw kans. Solliciteer en groei met ons mee.

 

Marketing en communicatie vacatures bij Ikbenfrits

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures bij Ikbenfrits die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Zijn er momenteel geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures en stages bij Ikbenfrits in Amsterdam!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Ikbenfrits jouw rating
1 2 3 4 5