Icttrainingen.nl

Icttrainingen.nl is een online leerconcept voor de moderne IT professional en eindgebruiker. U volgt onze trainingen volledig online. Via ons leerconcept leert u op het moment waarop het u en/of uw organisatie het beste uitkomt.

Over icttrainingen.nl

Icttrainingen.nl is de grootste en meest innovatieve online IT opleider in Nederland. Sinds 2010 schudden wij de IT opleidingsmarkt op met ons innovatie online opleidingsconcept voor IT professionals. We hebben ons concept nu doorontwikkelt in een compleet nieuw concept (MyCademy.com) waarmee we alle IT professionals wereldwijd gaan ondersteunen in hun kennisontwikkeling. Een leven lang leren écht mogelijk maken is het uiteindelijke doel.

Marketing en communicatie vacatures bij icttrainingen.nl

Ben jij benieuwd naar (online) marketing of communicatie vacatures en stages bij icttrainingen.nl in Arnhem? Hieronder zie je alle vacatures die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij icttrainingen.nl!

Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef Icttrainingen.nl jouw rating
1 2 3 4 5