ICM Opleidingen & Trainingen

Samen kom je verder! Dat is wat ICM opleidingen & trainingen gelooft en belooft! ICM is opgericht in 2003. Het plan was helder: een bedrijf met een unieke spirit opzetten waar de persoonlijke ontwikkeling van mensen centraal staat, zowel intern als extern. Waar naast het behalen van resultaten ook aandacht is voor plezier. Inmiddels behoort ICM tot de top 3 van opleidings- en trainingsinstituten in Nederland, is ICM 3 keer op rij verkozen tot Beste Opleider en behaalden we voor de 3e keer de top 3 in de Great Place to Work-ranglijst!

ICM Opleidingen & Trainingen

Over ICM

Inzet voor groei en ontwikkeling van mensen

Door de energie en visie van oprichters Erik Smithuis en Harrie-Peter Roefs werd ICM geboren in 2003. Het plan was helder: een bedrijf met een unieke spirit opzetten waar de persoonlijke ontwikkeling van mensen centraal staat, zowel intern als extern. Waar naast het behalen van resultaten ook aandacht mag zijn voor plezier. Inmiddels behoort ICM tot de Top 5 van opleidings- en trainingsinstituten in Nederland.

Bekijk onderstaande film en maak kennis met ICM door het verhaal van oprichters Erik Smithuis en Harrie-Peter Roefs.

Werken bij ICM

De organisatie

ICM opleidingen & trainingen heeft een jonge, professionele en informele organisatiecultuur met veel aandacht voor mensen en hun ontwikkeling. Het kantoor van onze volop groeiende organisatie is gevestigd in Utrecht. ICM onderscheidt zich door haar focus op kwaliteit, resultaat en persoonlijke aandacht. Al onze opleidingen en trainingen zijn van hoge kwaliteit en gericht op resultaat. Persoonlijke aandacht staat centraal in de contacten met onze cursisten en de samenwerking met docenten/trainers & collega’s van ons eigen team!

Waarom ICM?

Bij ICM krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Gedrevenheid, enthousiasme en teamspirit staan hierbij centraal. Bij ICM werken getalenteerde mensen. Wij vinden het belangrijk om je te blijven stimuleren in je professionele en persoonlijke groei, om zo je sterke kanten nog verder te ontwikkelen. Je kunt bijvoorbeeld rekenen op een persoonlijke coach en constructieve feedback. Daarnaast bestaat er uiteraard de mogelijkheid om in overleg deel te nemen aan ons opleidings- & trainingsaanbod. 

 

Marketing en communicatie vacatures bij ICM

Bekijk hieronder de vacatures van ICM die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij ICM!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef ICM Opleidingen & Trainingen jouw rating
1 2 3 4 5