Humanistisch Verbond

Het Humanistisch Verbond is het informatie- en dienstencentrum, het ontmoetingsplein van het humanisme en heeft ruim 13.000 leden en 39 afdelingen. Het humanisme is de levensbeschouwing waarin de mens en de menselijke ontwikkeling centraal staan.

Humanistisch Verbond

Over Het Humanistisch Verbond

Het Humanistisch Verbond doet onderzoek, organiseert debatten, cursussen en biedt geestelijke begeleiding aan mensen bij defensie, in gevangenissen en in zorginstellingen. Humanistische dienstverleners bieden diensten aan bij huwelijk en uitvaart. En in het onderwijs zorgen we voor lessen levensbeschouwing, burgerschap en mensenrechten. We werken intensief samen met andere humanistische organisaties, waaronder omroep HUMAN.

Wij verenigen mensen die zich humanist voelen, waaronder vrijzinnigen, atheïsten, agnosten en seculieren. We zetten ons in voor vrije meningsuiting, voor gelijke behandeling van iedereen en voor het recht op zelfbeschikking zoals het recht op euthanasie. Die inzet is nog steeds actueel, zowel nationaal als internationaal.

Marketing en communicatie vacatures bij Het Humanistisch Verbond

Ben jij benieuwd naar (online) marketing of communicatie vacatures en stages bij Het Humanistisch Verbond in Amsterdam? Hieronder zie je alle vacatures die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij Het Humanistisch Verbond!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Humanistisch Verbond jouw rating
1 2 3 4 5