Human Capital Scan

De Nederlandse sociale zekerheid is in de afgelopen twee decennia sterk gewijzigd. Human Capital Scan ondersteunt u hierbij. Wij rekenen alle financiële consequenties door en adviseren u bij de toepassing van sociale wet- en regelgeving en de daaraan gerelateerde subsidiestromen, vervolgens zorgen we ervoor dat uw dossiers schoon blijven.

Human Capital Scan

Over Human Capital Scan

Human Capital Scan helpt u te krijgen waar u recht op heeft. Wij hanteren daarbij een werkwijze op basis van een zeer grondig dossieronderzoek. Daarin betrekken we alle beschikbare informatie bij de financiële administratie, de personeelsafdeling, het UWV en het management. We werken daarbij onder de strikte privacyregels van het College Bescherming Persoonsgegevens.


Human Capital Scan biedt HR-specialisten aanvullende financiële kennis. Bovendien kunt u bij ons terecht voor een aantal specifieke diensten. Denkt u daarbij aan begeleiding en advies bij het uittreden uit het publieke bestel (eigenrisico dragen van WAO en WIA). Maar ook aan begeleiding bij fusie of splitsing van bedrijven.

Ook kunt u bij ons terecht voor professionele ondersteuning bij juridische kwesties over sociale zekerheid. Onze deskundigen geven advies en bemiddelen voor u. En waar nodig voeren zij ook de bezwaar- en beroepsprocedures tegen het UWV voor u uit.

 

Marketing en communicatie vacatures bij Human Capital Scan

Bekijk hieronder de (online) marketing en/of communicatie vacatures van Human Capital Scan die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij Human Capital Scan uit Hoofddorp!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Human Capital Scan jouw rating
1 2 3 4 5