Hogeschool Tio

Tio staat voor intensief, kleinschalig en kwalitatief hoogstaand onderwijs en heeft al jaren een uitstekende naam als erkend onderwijsinstituut.

Hogeschool Tio

Over Hogeschool Tio

Hogeschool Tio is een particuliere onderwijsinstelling en verzorgt erkende hbo- en mbo4-opleidingen op het gebied van hotel, event, toerisme, business en e-commerce. Jaarlijks studeren zo’n 2000 studenten aan de kleinschalige vestigingen van Tio. De opleidingen van Tio behoren al jaren tot de beste van Nederland en staan aan kop in de diverse rankings.

Bij Hogeschool Tio werken ongeveer 400 medewerkers, verdeeld over de vijf vestigingen en het hoofdkantoor. Hogeschool Tio heeft vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven en Hengelo. Het hoofdkantoor van Tio is gevestigd in Utrecht.

Hogeschool Tio staat voor persoonlijk, excellent én ondernemend werken. Tio biedt goede (ICT-)faciliteiten, een prima beloning, en een uitdagende leeromgeving met voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Je werkt binnen een enthousiast team van gemotiveerde en betrokken collega's. Daarnaast worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.

Werken als docent of staf op de vestiging

Hogeschool Tio groeit! Het aanbod van opleidingen breidt uit en daarmee ook het aantal vakken. Bovendien werkt Tio continue aan vernieuwing en verbetering van de bestaande opleidingen. Om de kleinschaligheid van de lessen te borgen, is Hogeschool Tio regelmatig op zoek naar nieuwe docenten. Daarnaast werft Tio regelmatig voor afstudeercoaches, studiecoördinatoren en studiecoaches.

De docenten van Hogeschool Tio zijn professionals uit de praktijk met een academische achtergrond en veel werkervaring binnen hun vakgebied. De meeste docenten combineren hun dienstverband bij Tio dan ook met werkzaamheden in de praktijk en brengen hun praktijkervaring direct over op de studenten.

Werken op het hoofdkantoor

Op het moderne, nieuwe hoofdkantoor in Utrecht werken zo’n 50 stafmedewerkers. Op dit kantoor, op slechts 10 minuten lopen van station Utrecht Centraal, zijn de volgende stafafdelingen gevestigd:

  • Centrale Studentenadministratie
  • Marketing & Communicatie
  • ICT
  • Onderwijs & Kwaliteit
  • Financiën
  • Personeel & Organisatie
  • International Office

Marketing en communicatie vacatures bij Hogeschool Tio

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures van Hogeschool Tio die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

15 apr 2015 2624 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Remco van Buren

Geef Hogeschool Tio jouw rating
1 2 3 4 5