Hoefnagels

Hoefnagels beschermt mensen én gebouwen tegen de schade van vuur, rook en inbraak. We denken mee met onze opdrachtgevers en hun architecten. Onze goed opgeleide en gecertificeerde medewerkers leveren totaaloplossingen. We ontwikkelen zelf continu nieuwe producten, houden de productie daarvan in eigen hand en plaatsen ze uiteindelijk zelf in uw pand. Zo dragen wij bij aan de veiligheid van mens en gebouw.

Hoefnagels Branddeuren

Over Hoefnagels Groep

Hoefnagels is een echt familiebedrijf, opgericht in 1884. De Hoefnagels Groep bestaat uit meerdere werkmaatschappijen, waaronder Hoefnagels Branddeuren, Hoefnagels Safety Services en Protegu.

Hoefnagels Branddeuren ontwikkelt en produceert brandwerende, rookwerende en inbraakwerende deuren. Deze vind je terug in o.a. luchthavens, hotels, banken, ziekenhuizen en musea. Niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten. We werken daarvoor samen met zo'n 20 partners in 16 landen.

Met Hoefnagels Safety Services borgen we de veiligheid van gebouwen ook na de oplevering. Dit doen we door het verzorgen van keuringen, reparaties en onderhoud op brandwerende deuren.

Protegu is de adviestak. Wet- en regelgeving rondom brandveiligheid is complex en vaak lastig te interpreteren. Dat is waar Protegu een rol speelt. Gebouweigenaren, architecten en aannemers schakelen Protegu bijvoorbeeld in voor het maken van plantoetsingen, een brandveiligheidsscan of het geven van opleidingen op het gebied van brandveiligheid.

Vanuit deze drie bv's, ruim 135 jaar ervaring en de benoeming tot Hofleverancier, kunnen wij ons met recht specialist noemen in brandveiligheid.

Onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd in Nederland, maar vinden wereldwijd hun weg. Innovatie zit in ons DNA. Er wordt veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van nieuwe producten, maar we investeren ook in onze medewerkers. Iedere medewerker is immers een belangrijke schakel op weg naar het eindproduct. We werken samen als één team. Eigen initiatief en flexibiliteit worden daarbij zeer gewaardeerd.

Werken bij Hoefnagels

Werken bij Hoefnagels is werken binnen een familiebedrijf met het predicaat Hofleverancier. Bij onze 65 enthousiaste en gekwalificeerde medewerkers staan samenwerken en collegialiteit centraal. Iedere medewerker is een belangrijke schakel op weg naar het eindproduct. We werken samen als één team. Eigen initiatief en flexibiliteit worden daarbij zeer gewaardeerd. 

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die willen bijdragen aan ons succes. Wil jij een nieuwe uitdaging bij Hoefnagels Branddeuren?

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Hoefnagels

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Hoefnagels die aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er vandaag geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

17 dec 2014 1828 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Hoefnagel jouw rating
1 2 3 4 5