Hoefnagels Branddeuren bv

Hoefnagels Branddeuren is producent van brandwerende, rookwerende en inbraakwerende afsluitingen. We ontwikkelen technisch én esthetisch hoogwaardige maatwerk-totaal-oplossingen. Dit doen we voor én met architecten, brandtechnisch adviesbureau’s en aannemers. Samen realiseren we complexe projecten waarin veiligheid van mens en gebouw een belangrijke rol spelen. Dankzij een uitgebreid partnernetwerk zijn onze producten terug te vinden door heel Europa en zelfs daarbuiten.

Hoefnagels Branddeuren

Het bedrijf Hoefnagels Branddeuren

Hoefnagels Branddeuren is producent van brandwerende deuren en brandwerende schermen en combineert een grote mate van kennis en expertise op het gebied van wet- en regelgeving met productkennis en projectrealisatie. Hoefnagels heeft een continue focus op de ontwikkeling van brandwerende deuren en is hierin sterk gespecialiseerd.

Met uitzondering van de particuliere woningbouw, vinden onze brandwerende deuren overal hun weg. Productiebedrijven, magazijnen, kantoren, ziekenhuizen, zorginstellingen, luchthavens en bioscopen; overal waar brandcompartimentering noodzakelijk is, kan Hoefnagels Branddeuren met haar productengamma een rol spelen.

Alle disciplines, zoals ontwikkeling, ontwerp, productie, montage en onderhoud vinden plaats in eigen huis met goed opgeleide en gecertificeerde vakmensen. Onze medewerkers combineren een grote mate van kennis en expertise op het gebied van wet- en regelgeving met productkennis en projectrealisatie.

Hoefnagels is een familiebedrijf met het predicaat Hofleverancier en bestaat 130 jaar. De 4egeneratie Hoefnagels is momenteel werkzaam in het bedrijf samen met 65 medewerkers.

Hoefnagels

Werken bij Hoefnagels Branddeuren

Hoefnagels is altijd op zoek naar enthousiaste mensen die willen bijdragen aan het uitbreiden van onze vooraanstaande positie in de markt. 

Binnen Hoefnagels staan samenwerken en collegialiteit centraal. Iedere werknemer is een belangrijke schakel om tot het eindproduct te komen. Hoefnagels legt de nadruk op het eigen initiatief en de flexibiliteit van de werknemers om als één team samen te werken om het beoogde resultaat te behalen.

Ben jij geïnteresseerd in een uitdaging bij Hoefnagels Branddeuren? 

Wij horen graag van je! Neem contact op met Monique Pereij via 013-4625959 of per mail via personeelszaken@hoefnagels.com 

 

17 dec 2014 1247 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef Hoefnagels Branddeuren bv jouw rating
1 2 3 4 5