Hexspoor E-fulfilment

De Hexspoor Groep uit Boxtel bestaat uit Binderij Hexspoor, Hexspoor Pallet Storage en Hexspoor E-fulfilment. Hexspoor E-fulfilment begeleidt sinds 1998 diverse gerenommeerde bedrijven met een breed scala aan activiteiten op het gebied van e-fulfilment, storage, webshops en klantenservice.

Hexspoor

Over Hexspoor E-fulfilment

De kracht van de organisatie is een grote mate van flexibiliteit. Voor elke opdrachtgever wordt de dienstverlening geheel naar wens ingericht. Actieve begeleiding en 'meedenken met de klant' staan centraal. Hexspoor E-fulfilment is een 'regiebedrijf' dat een geheel traject van A tot Z voor haar opdrachtgevers kan verzorgen. Opdrachtgevers worden zo in staat gesteld zich bezig te houden met hun eigen kernactiviteiten.

Bedrijven, instellingen en charitatieve organisatie kiezen voor Hexspoor E-fulfilment wanneer zij in eigen beheer producten aanbieden aan hun klanten, leden en medewerkers. Hexspoor verzorgt in dat geval niet alleen de opslag in het magazijn en distributie via ons verzendhuis, maar bijvoorbeeld ook de orderdeskfaciliteiten, webwinkels, klantenservice en/of cash management.

Marketing en communicatie vacatures bij Hexspoor

Bekijk hieronder de vacatures van Hexspoor die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij Hexspoor!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Hexspoor E-fulfilment jouw rating
1 2 3 4 5