Henri Willig Kaas

Henri Willig is een snel groeiende, onafhankelijke kaasmaker, exporteur en retailer die sinds 1974 succesvol is met zijn onderscheidende kazen. Henri Willig kent met zijn merken Hooidammer en Polderkaas een sterke positie in de nationale en internationale markt voor Hollandse kaas- en biologische kaasspecialiteiten.

Henri Willig Kaas

Over Henri Willig Kaas

De totale organisatie omvat twee kaasmakerijen, drie kaasboerderijen en diverse Cheese & More by Henri Willig winkels waar ruim 300 medewerkers dagelijks al hun kennis, energie en passie inzetten om onze klanten over de hele wereld te bedienen en om kaasliefhebbers te laten genieten van onze onderscheidende en (h)eerlijke speciaalkazen.

De manier hoe wij binnen Henri Willig met elkaar omgaan is gebaseerd op de waarden Professionaliteit, Respect, Eerlijkheid en Teamwork, oftewel PRET. Continue bekijkt onze organisatie hoe wij ons kunnen verbeteren op deze onderdelen zodat Henri Willig voor al haar werknemers een prettige en inspirerende werkplek biedt en blijft bieden in de toekomst.

Goed werkgeverschap

De groei die we sinds onze oprichting hebben doorgemaakt danken we aan een goede wisselwerking tussen directie, management en werknemers. Wij streven ernaar elkaar te versterken en met hetzelfde doel voor ogen verder te groeien. Hierbij zien we een belangrijke rol weggelegd voor de Ondernemingsraad en de Personeelsvereniging. Dankzij de Henri Willig Academy kunnen onze medewerkers hun talent verder ontwikkelen en deze inzetten voor de organisatie. Een eerlijk personeelsbeleid, veilige arbeidsomstandigheden en prima secundaire arbeidsvoorwaarden geven verder invulling aan onze wil een goed werkgever te zijn.01 okt 2015 1258 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Henri Willig Kaas jouw rating
1 2 3 4 5