HEMA

Een leuk en makkelijk leven hoeft helemaal niet duur te zijn, vindt HEMA. Loop de winkels binnen en je ziet het meteen: nergens anders vind je die opvallende combinatie van alleen de beste artikelen voor het dagelijkse leven, met een eigen, bijzondere vormgeving, voor verrassend lage prijzen. Nergens anders kom je die eigenzinnige winkelinrichting tegen. En de medewerkers staan altijd voor je klaar: trots, betrokken, met hart voor hún HEMA. Dat maakt HEMA uniek. Echt HEMA

HEMA

HEMA’s verhaal

Tijdens de grote economische crisis in de jaren twintig van de vorige eeuw is HEMA als droom ontstaan. Zou het geen fantastisch idee zijn een winkel te openen speciaal voor mensen met een kleine beurs? Wil je ook weten waar HEMA in de 21e eeuw voor staat? Je kunt het complete verhaal van HEMA nalezen. 

HEMA is opgericht in 1926 in Amsterdam en maakt deel uit van Lion Capital. Inmiddels heeft HEMA meer dan 500 vestigingen, waarvan ruim 400 in Nederland, ruim 70 in België, 3 in Luxemburg, 8 in Duitsland en de eerste vestiging in Frankrijk is begin 2009 geopend. HEMA is dé winkel voor dagelijkse boodschappen. Alle artikelen zijn van het eigen HEMA merk. Je vindt bij HEMA altijd het juiste product tegen de juiste prijs en met een eigentijdse vormgeving. En voor alle artikelen geldt: ‘niet tevreden, geld terug’. Dat is echt HEMA.

09 jan 2015 1805 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef HEMA jouw rating
1 2 3 4 5