Hellopublic

Dit is jouw kans om bij de #7 Beste Werkgever van Nederland aan de slag te gaan! Want Hellopublic is voor het vierde jaar Great Place to Work gecertificeerd én behaalde een #7 plek in de top-10 Best Workplaces (categorie Small).

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Hellopublic in Amsterdam

Wij zijn Hellopublic

En wij weten het zeker: lokale overheden zijn de beste werkgevers van Nederland.

We helpen gemeenten, waterschappen en andere lokale overheden met het vervullen van hun vacatures. Dat doen we onder andere met overtuigende werken-bij-sites, gerichte targetingcampagnes en onze vacaturesite Gemeentebanen.nl. Ook bouwen we aan het imago van de lokale overheid als werkgever.

Hellopublic is een gecertificeerd Great Place to Work! Wij houden niet van ego's, hebben een enorm goed teamgevoel en vinden openheid belangrijk. Draag jij graag bij aan de maatschappij en ben je commercieel sterk? Voel je je prettig in een flexibele organisatie waar veel ruimte is om mee te denken? Hou jij van een feestje en vier je graag samen met ons de successen? Solliciteer dan op één van onze openstaande vacatures en maak dan samen met ons het verschil!

Werken bij Hellopublic

Is werken bij een Great Place to Work. We groeien graag samen en zijn dé marktleider op het gebied van recruitment marketing voor de overheid.

 

Marketing en communicatie vacatures bij Hellopublic

 

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures van Hellopublic die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief.

 

10 okt 2022 145 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Hellopublic jouw rating
1 2 3 4 5