Helen Dowling Instituut

Het Helen Dowling Instituut is een ggz-instelling die zich richt op psychologische zorg bij kanker. We bieden zorg aan mensen met kanker en hun naasten die psychologische hulp nodig hebben. Dit op meerdere locaties in Nederland. Naast de zorg verrichten we onderzoek en bieden we scholing.

Helen Dowling Instituut

Over Helen Dowling Instituut

Kanker heeft een grote emotionele impact. Niet alleen op diegene die ziek is, maar ook op zijn of haar dierbaren. Het komt vaak voor dat mensen angstig, vermoeid of somber raken, ook als het medische traject is afgerond. Soms zijn de klachten zo heftig dat professionele hulp nodig is. In dat geval kunnen mensen terecht bij het Helen Dowling Instituut (HDI).

Mensen met kanker en hun naasten de regie over hun leven, daar waar mogelijk, terug te geven. Dit doen we door:

  • de best bewezen psychologische behandeling
  • het verrichten van toegepast wetenschappelijk onderzoek
  • het trainen van professionals vanuit de Helen Dowling Academie.

Het HDI is een toegankelijke, deskundige en op samenwerking gerichte organisatie. Het instituut bestaat sinds 1988 en is het oudste en grootste instituut op dit gebied in Nederland. Jaarlijks zien we ruim 2.300 cliënten.

Marketing en communicatie vacatures bij Helen Dowling Instituut

Bekijk hieronder de marketing en communicatie vacatures en stages van Helen Dowling Instituut die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij Helen Dowling Instituut!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Helen Dowling Instituut jouw rating
1 2 3 4 5