Heiwegen Consultancy

Het HRM-adviesbureau voor de mobiliteitsbranche in de Benelux! Executive search | Recruitment | Assessment center | Project-management & Detachering | Payrolling

Over Heiwegen Consultancy

Persoonlijke kenmerken van onze consultants: ruime en succesvolle managementervaring, brede praktijkkennis van organisatie- en bedrijfsvoeringsvraagstukken, praktische en resultaatgerichte instelling, verstand van de automotive-sector en de essentie van de juiste mensen op de juiste plek voor het realiseren van uw ondernemingsdoelstellingen.

Onze recruitmentspecialisten gebruiken diverse bronnen voor het vinden van de geschikte kandidaat. Zij maken hierbij natuurlijk gebruik van de database van Heiwegen Consultancy. Daarnaast gebruiken zij onder andere diverse netwerken en bestanden op het internet. Onze recruitmentspecialisten zijn op de hoogte van de modernste zoektechnologieën. Zij leggen ook vaak het eerste contact met de kandidaat.

Onze assessoren maken gebruik van gevalideerde, betrouwbare en onafhankelijke testinstrumenten. Zij zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van alle assessments binnen Heiwegen Consultancy en de rapportage daarover. Op dit moment maken wij gebruik van Talent Q (Dimensions en Elements) van Korn Ferry (voorheen Hay).

Onze Office Manager is de centrale spil van de organisatie. Zij verzorgt de communicatie tussen opdrachtgevers, kandidaten en Heiwegen Consultancy. Bij de assessments zorgt zij voor de begeleiding van de kandidaat gedurende het testgedeelte.


Online marketing en communicatie vacatures bij Heiwegen Consultancy

Bekijk hieronder de online marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Heiwegen Consultancy die momenteel aangemeld staan zijn. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief. Ben jij als eerste op de hoogte!

 

17 sep 2014 1698 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Jan

Slechte feedback, niet-luisterend naar wensen cliënt, niet-capabel om de juiste persoon om de juiste plaats te zetten.

Geef Heiwegen Consultancy jouw rating
1 2 3 4 5