Goals

Topmensen aantrekken én behouden. Dat is het allerbelangrijkste voor het succes van je organisatie. Dus kies je voor Goals. Waarom? Omdat wij als enigen zorgen dat employer branding daadwerkelijk verder gaat dan je voordeur. Want wat heb je aan talent dat niet opbloeit? Of in no time weer vertrekt?

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Goals in Eindhoven

Over Goals

Goals is je reisleider voor de héle medewerkersreis. Van a tot z. Onderweg blijven we je verrassen. Met onze kennis, creativiteit én met onze manier van werken. Dat leidt tot activatiecampagnes die uitblinken in effectiviteit. Gedreven door inspiratie. Gefundeerd op inzicht. Onze fact based werkwijze komt ook tot uiting in onze Talent Score en de Ambassador tool. Zaken waarmee we de brug slaan tussen je communicatie en HR. Vaarwel losse eilandjes. Wij zorgen dat ze in elkaar grijpen én elkaar versterken. Als iets holy is, dan is het wel onze holistische aanpak. Onmisbaar voor iedere organisatie die de toestroom, instroom én doorstroom van hun talent naadloos wil verbinden. En geloof ons; dat wil je. Kortom, creatief verrassen en spot on werken aan onweerstaanbare werkgeversmerken. Dát is Goals.

Marketing en communicatie vacatures bij Goals

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures van Goals in Eindhoven die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief.

19 apr 2023 129 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Goals jouw rating
1 2 3 4 5