Geonius

Geonius is een interdisciplinaire dienstverlener op het gebied van ingenieursdiensten en veldonderzoek. Bij ons staan ruim 300 gedreven professionals voor u klaar. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring op het gebied van wegen, geotechniek, milieu, geodesie, water, ruimtelijke ontwikkeling, landschap, archeologie en ecologie. Samen zijn wij Geonius..

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Geonius in Houten

Over Geonius

Geonius is een interdisciplinaire dienstverlener op het gebied van ingenieursdiensten en veldonderzoek. Wij hebben brede expertise in de grond-, weg- en waterbouw en bouwsector. Door onze unieke combinatie van vakkennis, klant- en servicegerichtheid en open karakter onderscheiden wij ons in de markt als professionele en menselijke organisatie.Werken bij Geonius betekent vrij en onbevangen werken in een veilige en informele omgeving.

De organisatie is in verandering, wat zorgt voor een innovatieve en dynamische werksfeer met veelzijdige projecten. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en vertrouwen en je krijgt van ons alle vrijheid om op jouw eigen manier invulling te geven aan jouw werkzaamheden.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Geonius

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en/of communicatie vacatures bij Geonius die momenteel aangemeld zijn op ons platform. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan voor de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief.

28 nov 2022 294 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Geonius jouw rating
1 2 3 4 5