Gemeente Tilburg

Tilburg is een plek waar mensen gemakkelijk samenwerken en oog hebben voor elkaar. Waar iedereen zichzelf mag zijn en meedoet. Waar verfrissende, nieuwe ideeën ontstaan. Waar we de schouders eronder zetten en samen ervan leren als iets anders uitpakt dan verwacht. Waar mensen zich thuis voelen in een ietwat rauwe en ongepolijste omgeving.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Gemeente Tilburg

Over Gemeente Tilburg

Met ruim 224.000 inwoners is Tilburg een stad van formaat. Nog niet eens zo heel lang geleden een plek waar de textielindustrie centraal stond, nu een broedplaats voor creatief en innovatief denken. De Tilburgers zijn gewend om samen te werken, hier sluiten wij als organisatie op aan. Daarbij houden we continue rekening met wat er nodig is in de stad en in de wijken. Samen met inwoners, ondernemers en partners maken we nieuwe plannen en voeren we ze uit. Want betere oplossingen bedenk je samen. We bouwen aan een stad waar iedereen gezond en gelukkig kan zijn, nu en in de toekomst.

Werken bij Gemeente Tilburg

Werk dat er écht toe doet. Dat is werken voor Tilburg. Zo'n 2000 medewerkers werken voor deze fijne stad, dit in wel meer dan 300 verschillende functies. Wij werken aan zaken die iets toevoegen, die goed zijn voor de stad, belangrijk voor de wijken en dorpen. Bijvoorbeeld veiligheid, duurzaamheid, werkgelegenheid en passende ondersteuning voor mensen die dat nodig hebben. Dit doen we samen met inwoners, bedrijven en maatschappelijke instellingen. Want betere oplossingen bedenk je samen. We maken ons sterk voor een stad waar inwoners gezond en gelukkig kunnen zijn, nu en in de toekomst.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Gemeente Tilburg

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Gemeente Tilburg die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

03 okt 2023 96 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef Gemeente Tilburg jouw rating
1 2 3 4 5