Gemeente Oosterhout

Ondernemend Oosterhout met ondernemende Oosterhouters. Logistiek krachtig via snelweg, spoor en water.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij de gemeente Oosterhout

Over de gemeente Oosterhout

We krijgen het heus wel eens te horen: 'Werken bij een gemeente zal wel voorspelbaar zijn'. Niets is minder waar. Dat roepen we niet alleen, dat laten we ook zien. Door de lat wat hoger te leggen dan mensen van ons verwachten. Ook onderling naar collega's doen we meer voor elkaar. Daar zijn we zuinig op. We werken nauw samen en voelen ons met elkaar verbonden. De gemeente Oosterhout biedt met 550 collega's en 56.500 inwoners de uitdagingen en kansen van een grote gemeente en de slagvaardigheid en geborgenheid van een kleinere gemeente.

Want de wereld om ons heen verandert razendsnel en Oosterhout verandert mee. Met als doel op de toekomst voorbereid te zijn. Met als speerpunten Bouwen aan toekomstbestendige wijken, Duurzaamheid, Kansengelijkheid en Genieten. Samen met inwoners, ondernemers en onderwijs. Dat doen we goed, want in 2022 kwamen we op de shortlist van de Verkiezing tot Beste Overheidsorganisatie van het Jaar 2022.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij de gemeente Oosterhout

Werken bij de gemeente Oosterhout

Wil je werken in een omgeving die je vertrouwen geeft? Met waardering voor frisse ideeën en een kritische houding? Waar je met collega's samenwerkt, ook als het tegenzit? Met een mooie werk-privébalans, extra verlofregelingen en studiefaciliteiten? Een mooi salaris, pensioen en persoonlijk keuzebudget van 17,05%?

Dat treft, want dat vinden we bij de gemeente Oosterhout hartstikke belangrijk. Want als jij je lekker voelt, ben je op je best. Dat zorgt ervoor dat we samen continu in topvorm zijn. Maximaal kunnen bijdragen aan onze ambities voor een fijn leven van onze inwoners en ondernemers of een plezierig verblijf voor bezoekers aan onze gemeente.

Samen met onze inwoners en ondernemers bouw je aan de stad en de kerkdorpen. In elke functie lever je daar een bijdrage aan. Want samen krijgen we meer voor elkaar. Je werk doet er dus echt toe.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij de gemeente Oosterhout

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij gemeente Oosterhout

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en/of communicatie vacatures bij de gemeente Oosterhout die momenteel aangemeld zijn op ons platform. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief.

21 dec 2022 166 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Gemeente Oosterhout jouw rating
1 2 3 4 5