Gemeente Elburg

Gemeente Elburg is een kleinschalige gemeente waar de mens centraal staat, op alle vlakken. Wij zijn een betrokken gemeente en houden van korte communicatielijnen. Elke dag zetten we ons samen in voor onze inwoners.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Gemeente Elburg

Over gemeente Elburg

De gemeente Elburg kent een rijke historie en is prachtig gelegen op de Veluwe, omgeven door bos en water. De gemeente bestaat uit vijf kernen: 't Harde, Doornspijk, Hoge Enk, Oostendorp en Elburg. De gemeente Elburg wil voor haar 23.000 inwoners een doelmatige en dienstverlenende organisatie zijn en voor haar ruim 200 medewerkers een aantrekkelijke werkgever. Korte lijnen, een informele sfeer en betrokken medewerkers typeren de organisatie.

De ambtelijke organisatie is ingericht volgens het netwerkmodel waarin de werkprocessen centraal staan. De organisatie heeft een platte structuur en bestaat uit vier domeinen: Ruimte, Samen Leven, Dienstverlening en Bedrijfsvoering. Deze domeinen kennen vier of vijf zelfsturende teams waarbinnen gelijksoortige en samenhangende processen worden uitgevoerd. Het flexibel en resultaatgericht samenwerken zowel intern als met externen staat voorop. De gemeente zoekt actief naar samenwerking met andere gemeenten, instanties, bedrijven en burgers.

Werken bij Elburg

Kies voor werken bij de gemeente Elburg. Werkelijk betrokken en middenin de samenleving. Een open, collegiale werksfeer, dicht bij de inwoners met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Dit is wat jij kunt verwachten als je aan de slag gaat bij de gemeente Elburg.

Werken aan projecten die jou aanspreken

Bij de gemeente Elburg krijg je veel vrijheid en ruimte. Samen met jouw domeinmanager stel jij je eigen takenpakket samen, bepaal je de focus en werk je aan die projecten waar jij ook echt warm voor loopt. Omdat je in team van ambitieuze professionals samenwerkt, kun je snel inspelen op de behoeften en vragen van de inwoners en lever je direct een echte maatschappelijke bijdrage. Kwaliteit en betrokkenheid gaan bij ons boven alles.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Gemeente Elburg

Maak impact op de samenleving

Korte communicatielijnen vinden wij een van de mooiste eigenschappen van onze kleine gemeente. Met je collega's natuurlijk, maar ook met de raad, de wethouders én inwoners. Je spreekt en ziet de inwoners persoonlijk en staat middenin de samenleving. Daardoor leer je snel wat er bij de mensen leeft en zie je direct terug welk verschil je voor de inwoners maakt. Met jouw werk, raak je hun leven op vele vlakken en kun je echt iets betekenen.

Open en warme werksfeer

In onze organisatie is collegialiteit vanzelfsprekend. Als je bij ons aan de slag gaat, zul je direct merken wat we bedoelen. Om te beginnen word je open en hartelijk ontvangen en voel je je meteen thuis. Daarnaast kun je erop rekenen dat je altijd bij je collega's terecht kunt als je hulp nodig hebt of even wilt sparren. Bij ons staat de mens centraal. Daarom hechten we veel waarde aan een goede werk-privébalans en vinden we het belangrijk dat je je eigen tijd kunt indelen. Werk je liever thuis? Dan zorgen wij dat jij alles hebt voor een goede thuiswerkplek.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Gemeente Elburg

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij gemeente Elburg

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij gemeente Elburg die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief.

31 aug 2022 146 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Gemeente Elburg jouw rating
1 2 3 4 5