Gemeente Amersfoort

Amersfoort staat voor een sociale, dynamische en ondernemende samenleving. De gemeente en haar bestuur heeft dan ook vertrouwen in de inwoners, ondernemers en bezoekers en biedt ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en initiatief.

Gemeente Amersfoort

Missie van Gemeente Amersfoort

Waar nodig, bieden we ondersteuning, zorgen voor randvoorwaarden en helpen we met verder brengen of versnellen van initiatieven. Omdat belangen in de stad kunnen verschillen, wegen we belangen en maken we keuzes. Overheidsdiensten bieden we klantgericht aan en volgens de regels die er voor gelden. Dat leidt voor onze organisatie tot de volgende missie:

We weten wat er leeft in Amersfoort. Voor het bestuur leveren we diensten en ondersteunen wij de inwoners en partners om kansen te grijpen en problemen op te lossen.

Marketing en communicatie vacatures bij Gemeente Amersfoort

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures bij Gemeente Amersfoort die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe (online) marketing & communicatie vacatures bij Gemeente Amersfoort!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Gemeente Amersfoort jouw rating
1 2 3 4 5