FysioHolland

FysioHolland is met ruim 50 praktijken de grootste fysiotherapieorganisatie van Nederland. We bieden naast fysiotherapie alle mogelijke vormen van specialisaties aan zoals manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie en oefentherapie en doelgroepgerichte beweegprogramma's. We doen er alles aan om onze cliënten, op een verantwoorde manier, zo snel mogelijk (weer) gezond en actief te krijgen én te houden. We hebben een klein marketing- en communicatieteam, bestaande uit een marketing- en communicatiemedewerker en een commercieel directeur.

FysioHolland

Over FysioHolland

FysioHolland is een organisatie met meer dan vijftig fysiotherapiepraktijken. Bij FysioHolland werken professionals, waarbij de zorg rondom bewegen in vertrouwde handen is. 

Vanuit de wensen en behoeften van onze cliënten zorgen we voor een passende en resultaatgerichte behandeling. Al onze fysiotherapeuten beschikken over relevante specialisaties. Daarmee bieden de praktijken van FysioHolland een compleet aanbod van specialistische fysiotherapie en kunnen we voldoen aan kwalitatieve eisen voor fysiotherapie. FysioHolland, gezond en actief.

Organisatie

FysioHolland staat voor kwaliteit. Door de verschillende praktijken centraal aan te sturen, borgt FysioHolland de kwaliteit en combineren we de voordelen van een grote organisatie met de kracht van lokale aanwezigheid.

Met haar organisatie geeft FysioHolland inhoud aan de kwaliteit, zorgverlening, communicatie en organisatie van de verschillende locaties voor fysiotherapie.

Missie

FysioHolland maakt mensen gezond & actief.

FysioHolland maakt haar missie waar met fysiotherapeutische zorg op basis van een therapeutisch en economisch verantwoorde visie en strategie, gekenmerkt door duidelijke kernwaarden. FysioHolland wil daarmee marktleider zijn en de huidige positie als voorloper in de markt behouden.

Visie

De financiering van efficiënt en kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische zorg, waarin online en offline zorg in toenemende mate met elkaar verweven zijn, en zelfmanagement van de cliënt een belangrijke rol inneemt, zal voorlopig in beweging blijven. Dergelijke zorg wordt mogelijk gemaakt door grotere, ondernemende organisaties en samenwerkingen daartussen.

Kernwaarden

Topkwaliteit, klanttevredenheid, persoonlijk, ondernemend, innovatief en fit.

 

24 jul 2015 833 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • 0
  • 0
  • Share on Google+ 0
  • 0
Geef FysioHolland jouw rating
1 2 3 4 5