FysioHolland

FysioHolland is een organisatie met fysiotherapiepraktijken door heel Nederland. In onze fysiotherapiepraktijken werken wij innovatief en cliëntgericht. FysioHolland streeft ernaar voorloper binnen de sterk ontwikkelende zorgmarkt te zijn én te blijven. Onze fysiotherapeuten zijn op de hoogte van de laatste specialistische kennis en delen deze met collega’s. Daarnaast zetten wij doelgroepgerichte beweegprogramma’s op en brengen deze onder de aandacht.

FysioHolland

Over FysioHolland

Mensen gezond en actief maken is waar FysioHolland voor staat. Met negentig praktijklocaties voor fysiotherapie biedt FysioHolland zorg die mensen verder helpt. De beste zorg voor onze klanten vanuit de wensen en behoeften van onze klant. FysioHolland is ondernemend en innovatief en combineert de voordelen van een grote organisatie met de kracht van lokale betrokkenheid en aandacht.

Bij FysioHolland werken professionals, waarbij de zorg en klachten rondom bewegen in vertrouwde handen is. Onze fysiotherapeuten zijn allemaal geschoold naar de hoogste kwaliteitseisen en beschikken over relevante specialisaties. Op deze wijze borgen de kwaliteit van onze zorg.

FysioHolland heeft lokale, marktgerichte en innovatieve fysiotherapiepraktijken binnen een keten van lokale gezondheidscentra met overige (para)medici. De fysiotherapie bevindt zich voornamelijk binnen een gezondheidscentrum of stimuleert de ontwikkeling van dit centrum door het aantrekken van relevante disciplines. Dichtbij de klant en in samenwerking met aanverwante professionals.

De kernwaarden van FysioHolland zijn: Innovatief, Excellent en Sprankelend.

Online marketing vacatures en communicatie vacatures bij FysioHolland

Bekijk hieronder de online marketing vacatures en communicatie vacatures en stages van FysioHolland die momenteel aangemeld staan zijn. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief

24 jul 2015 1626 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef FysioHolland jouw rating
1 2 3 4 5