Funda

Funda is de online-etalage van de makelaar en het leidende online-mediabedrijf in het vastgoeddomein. Wij lopen voorop met de nieuwste toepassingen van internet bij het zoeken naar en vinden van vastgoed. Funda is hét vastgoedplatform van makelaars voor consumenten. Wij doorgronden de behoeften van de internetgebruiker en bieden de slimste mogelijkheden voor makelaars en adverteerders. Op die manier boeken we samen het beste resultaat. In de veranderende wereld waarborgen we de positie van de makelaar en dragen we bij aan zijn dagelijks succes. Zo is funda de partner van de makelaar.

Funda

Werken bij funda

Bij funda werken gedreven mensen. Samen vormen ze een team van gepassioneerde en professionele individuen die werken aan een topproduct: funda. De werksfeer is informeel met korte lijnen, en gefocust op resultaat. Dat levert succes op. Met ruim 19 miljoen bezoeken per maand is funda.nl de grootste huizensite van Nederland.

De medewerkers, hoe verschillend hun werkzaamheden ook zijn, hebben minimaal één ding gemeen: ze zijn trots op waar ze werken, waaraan ze werken en op het succes van funda. We zijn de grootste huizensite, we behoren tot de meest toonaangevende consumentenwebsites van Nederland en vernieuwen onszelf bijna dagelijks.

Dat doen we met ongeveer 80 medewerkers, allemaal (relatief) jong met een passie voor hun vak. We hebben uitstekende arbeidsvoorwaarden, een goede werksfeer en funda biedt vele extra's voor haar mensen, zoals een eindejaarsbonus en opleidingsmogelijkheden.

Prettige werksfeer

Funda besteedt veel aandacht aan het sociale aspect, oftewel de sfeer binnen het bedrijf. Van een cadeautje op je verjaardag, wat lekkers met Valentijnsdag en Pasen tot een uitgebreid Nieuwjaarsontbijt met champagne voor alle collega's.

De prettige sfeer zit ook in alledaagse dingen. De fruitmand is altijd gevuld, dagelijks worden er verse salades geserveerd tijdens de lunch, regelmatig worden de werkplekken gecontroleerd op juiste werkhouding, hebben we een tafeltennistafel en een tafelvoetbaltafel. En drie keer per jaar wordt het team verwend met een stoelmassage op het werk.

12 nov 2014 2004 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef Funda jouw rating
1 2 3 4 5