Foursites

Wij zijn een creatief webbureau uit Gelderland. In de zeven jaar dat we nu bestaan hebben we één ding wel geleerd: niets is onmogelijk! Met die mindset, een luisterend oor naar onze klanten en grondig UX-onderzoek, ontwikkelen wij de meest in het oog springende websites, webshops en online marketingcampagnes.

Werken bij Foursites in Didam

Over Foursites

Wij zijn een topteam van 14 digitale helden. Plezier op de werkvloer is de basis voor ieder winnend project.

Wij houden van mooi. Onze UX-Designer Mike houdt van mooie auto’s, Office Manager Carlie houdt van mooie kleren en eigenaren Mike en Anniek houden van mooie reizen. De Filipijnen, Thailand, Zuid-Afrika. Work hard, play hard, moet kunnen. Waar we allemaal van houden? Mooie websites. Designs die het oog strelen, barsten van de innovatieve details en daarnaast ook uitblinken in gebruiksvriendelijkheid. Maar vooral: designs die een grote glimlach op het gezicht van onze klanten toveren.

Wij doen soms een beetje gek, maken gewaagde grapjes en zingen vals. Maar uiteindelijk zijn wij vooral een hele gezellige groep die garant staat voor meer levensgeluk. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn krijgt hij of zij bovendien alle ruimte om zichzelf te ontwikkelen tot een onmisbare schakel in het team.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Foursites

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Foursites die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

17 dec 2015 1653 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Foursites jouw rating
1 2 3 4 5