Four Months

Four Months is sinds 2004 een begrip als het gaat om professionele zwangerschapsvervanging en tijdelijke projectondersteuning. Wij zijn specialist in zwangerschapsvervanging en interim bemiddeling van functies in marketing, communicatie, hrm, management support en sales. Daarnaast bemiddelen we ook voor vaste functies in bovenstaande vakgebieden.

four months

Specialist in zwangerschapsvervanging

four months is dé specialist als het gaat om zwangerschapsvervanging. Dankzij meer dan 10 jaar ervaring weten wij wat er allemaal bij een zwangerschapsvervanging komt kijken en begrijpen wij als geen ander dat jij als werkgever deze zwangerschapsvervanging zo soepel mogelijk wilt laten verlopen. Met ons unieke We Care Concept bieden wij voor, tijdens en na elke zwangerschapsvervanging totale ontzorging aan elke leidinggevende/werkgever en zwangere medewerker. Want onze opdrachtgevers ontzorgen en verder brengen, dat is wat ons drijft en waar wij in uitblinken!

Onze 4 P’s waarmee wij het verschil maken

Passie, plezier, professionaliteit en persoonlijkheid. Dat zijn onze 4 P’s die zorgen voor de juiste energie bij een zwangerschapsvervanging. En deze energie zie je natuurlijk terug bij onze kandidaten. Ons four months team gaat verder dan anderen in het realiseren van de juiste match: wij fixen het, hoe heet het vuur ook is. Dit is wie wij zijn en daar zijn wij trots op. Die trotsheid stralen wij uit, maar voor de rest blijven wij gewoon ons zelf: professioneel, maar wel met een knipoog. Wij genieten niet alleen van een perfecte match, maar ook van de route om dat te bereiken. Daarin zijn wij zeker leidend en sturend, omdat wij weten dat dit tot het juiste resultaat leidt voor onze opdrachtgevers.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij of via Four Months

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages die momenteel bij of via Four Months aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Four Months jouw rating
1 2 3 4 5