Foodticket

Wij zijn een snelgroeiende software scale-up die in de startblokken staat om wereldwijd te groeien. Daar hebben we talenten voor nodig. Ben jij ons nieuwe talent? Kom bij ons team en laten we samen groeien.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Foodticket in Huizen

Over Foodticket

Foodticket is opgericht in 2014 met de missie om de digitalisering partner te zijn voor horecazaken. En met succes! Er maken al meer dan 3.500 restaurants gebruik van onze innovatieve totaaloplossing.

Onze epic oplossing digitaliseert alle processen van het bereiden van eten tot aan de bezorging. Hiermee helpen we klanten binnen 48 uur compleet online.

#Growtogether

Wij geloven in de kracht van het gezamenlijk groeien met onze talentvolle medewerkers, ondernemende klanten en innovatieve partners. Wij zijn 'customer obsessed' en dienstverlenend naar onze talenten om allen te ondersteunen in hun groei!

Bij ons is er ruimte voor jouw creativiteit en eigenaarschap. Breng jouw talent en visie in en groei met ons mee.

Onze cultuur

Onze talenten voelen zich medeverantwoordelijk voor het succes van Foodticket en elkaar. We zijn informeel, open en hebben een praktische Agile mindset. Communicatie en vertrouwen staan centraal, waarbij iedereen zichzelf kan zijn.

Daarnaast is fun op het werk belangrijk. Dat zie je terug in onze gezamenlijke borrels, dagelijkse lunch en onze bedrijfsuitjes.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Foodticket in Huizen

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Foodticket

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Foodticket in Huizen die momenteel aangemeld zijn op dit platform. Staat er vandaag niets? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief.

08 dec 2022 250 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Foodticket jouw rating
1 2 3 4 5