Foleta

Foleta biedt een online-based programma dat bestuurders, managers, roostermakers en P&O medewerkers in het onderwijs ondersteunt bij het scheppen van overzicht in alle aspecten van het formatieproces. Foleta biedt advies, ondersteuning en cursussen op gebied van formatieplanning, les- en taaktoedeling in het onderwijs.

Foleta

Wat is Foleta

Foleta is een online programma dat inzicht biedt in en beheersing biedt van alle aspecten van formatieplanning, lessenverdeling en taaktoedeling in het onderwijs.

Één pakket, waarin de P&O afdeling van uw school, alle afspraken met de MR, de cao-regels en het personeelsbeleid van uw school kan vastleggen.

Één programma waarin roostermakers en formatieplanners lessen, groepen, taken en docenten kunnen toedelen.

Één plek waar schoolbestuur en schoolleiders helder inzicht hebben in de financiële planning en de formatieve haalbaarheid van het onderwijs dat de school wil gaan bieden.

Foleta is hét programma dat bedrijfsvoering in het onderwijs makkelijk maakt. Het is een online toegankelijk managementpakket, waarmee het huidige schooljaar gestuurd en gevolgd kan worden en tegelijkertijd het nieuwe schooljaar alvast kan worden voorbereid en worden ingericht.

Marketing en communicatie vacatures bij Foleta

Ben jij benieuwd naar (online) marketing of communicatie vacatures en stages bij Foleta? Hieronder zie je alle vacatures die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij Foleta in Arnhem!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Foleta jouw rating
1 2 3 4 5