FLEXFIRM

FLEXFIRM kent de markt. Niet voor niets zijn we al 20 jaar headhunters in advertising. Voor creatie, account, strategie, project management… Talloze bureaus hebben we succesvol geholpen, en zo verder gebracht.

FLEXFIRM

DE ANDERE AANPAK VAN FLEXFIRM

De markt verandert en wij veranderen mee.

Nieuwe tijden vragen nieuwe oplossingen.Zo is bij ons het recruitmenttraject nu ook in delen te verkrijgen. Je kan dus kiezen welke delen je zelf doet en welke je ons toevertrouwt.

Daarnaast richten we ons niet alleen op het werven van de beste mensen voor jou, maar spannen we ons ook in om deze mensen maximaal voor je te laten renderen. Daarom voegen we Human Performance Management toe aan ons dienstenpakket.

We rekenen fixed fees voor bemiddelingen in een voordelige structuur, en komen met een abonnementsstructuur voor iedereen die graag regelmatig met ons wil werken.

De nieuwe realiteit binnen de communicatiewereld is dat met steeds minder mensen meer werk moet worden verzet. Eén iemand heeft nu meer impact op het geheel. En zal een meer dan ooit waardevolle bijdrage moeten gaan leveren. De mensen zijn dan ook de belangrijkste asset. Met haar jarenlange ervaring en kennis van de communicatiebranche is Flexfirm als geen ander in staat om die potentie eruit te halen. Flexfirm is niet alleen klaar voor de toekomst; ze wil haar ook mede vormgeven.

10 Nov 2014 1463 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef FLEXFIRM jouw rating
1 2 3 4 5