FindFactory

FindFactory is gespecialiseerd in online marketingactiviteiten: van online adverteren tot zoekmachine-optimalisatie en van web statistieken tot het beheren van social media kanalen van onze klanten.

 Vacatures bij FindFactory

Over FindFactory

FindFactory is een ambitieus online marketing bureau met Brabantse roots. Ons team bestaat uit gedreven mensen met een passie voor – je raadt het al – online marketing. In tien jaar tijd hebben we een divers klantenportfolio opgebouwd, waaronder toffe reisorganisaties, retailers en mooie bedrijven binnen de home en living branche. We houden van korte lijntjes, zowel tussen collega’s als onze klanten. Tot slot delen we graag kennis, misschien binnenkort ook wel met jou (en jij met ons)?

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij FindFactory

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en/of communicatie vacatures bij FindFactory die momenteel aangemeld zijn op ons platform. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe (online) marketing & communicatie vacatures bij FindFactory in Tilburg!

Openstaande vacatures

11 feb 2015 2337 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef FindFactory jouw rating
1 2 3 4 5