Eye Wish Opticiens

Eye Wish Opticiens heeft ruim 240 optiekzaken in heel Nederland. Met bijna 1000 medewerkers zorgen wij iedere dag voor een goede sfeer, dienstverlening en de nieuwste trends in de winkel. Bij Eye Wish Opticiens vinden wij dat iedereen er goed uit kan zien met een bril.

Eye Wish Opticiens als werkgever

Eye Wish Opticiens als werkgever

Onze deskundige medewerkers leven zich in en zien wat het beste bij de klant past. Zo kijken zij bijvoorbeeld niet alleen of een montuur goed staat, maar ook of deze past bij de levensstijl van de klant. Onze professionals weten daarnaast alles van de laatste trends en besteden veel persoonlijke aandacht aan de klant.

Als werkgever stimuleren wij onze medewerkers om het beste uit zich zelf te halen, onder andere door het aanbieden van opleidingen (zowel commercieel, vaktechnisch als management) en het bieden van ontwikkelingsmogelijkheden. Zo kun je bij Eye Wish Opticiens in relatief korte tijd doorgroeien tot vakbekwaam opticien of contactlensspecialist, maar ook tot bedrijfsleider als je leidinggevende ambities hebt.

De geschiedenis van Eye Wish Opticiens

Eye Wish Opticiens heeft meer dan 75 jaar optiekervaring en is ontstaan uit zelfstandige kwaliteitsopticiens. In 1934 begon Roel Groeneveld een optiekwinkel in het centrum van Dordrecht. Na de oorlog bouwde hij zijn bedrijf stap voor stap uit tot een keten van opticiens in verschillende delen van het land. De meeste groei kwam voort uit de overname van zelfstandige opticiens, die vaak hun oorspronkelijke naam nog lange tijd behielden.

In 2001 verkocht de familie Groeneveld al haar activiteiten aan de investeringsmaatschappij HAL, die ook eigenaar is van veel andere optiekbedrijven in Europa. Alle winkels werden in 2002 omgedoopt tot Eye Wish Groeneveld. In de jaren daarna bleef het bedrijf groeien. Na de overname van Het huis Opticiens in 2012 is de naam veranderd in Eye Wish Opticiens.

Eye Wish bedrijfsprofiel

Jouw toekomst bij Eye Wish Opticiens

De medewerkers van Eye Wish Opticiens zijn professioneel, energiek, eigentijds en hebben passie voor de klant en voor het vak. Samenwerking en collegialiteit zijn essentieel, omdat we voornamelijk met kleine teams werken aan het behalen van de doelstellingen en tevredenheid bij de klant. Daarom zijn we continu op zoek naar de juiste samenstelling van collega’s qua kennis, ervaring, vaardigheden en persoonlijkheden.

Ben je benieuwd naar jouw toekomstmogelijkheden bij Eye Wish Opticiens? Kijk dan voor meer informatie bij onze functies, opleidingen en vacatures en solliciteer vandaag nog!

21 apr 2015 2927 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Eye Wish Opticiens jouw rating
1 2 3 4 5