EW Facility Services

EW Facility Services is een multi service facilitair dienstverlener. Door een hoog kwaliteitsniveau, zichtbare dienstverlening, flexibele uitvoering en op maat gemaakte oplossingen verhogen wij de schoonmaakbeleving van de medewerkers en gasten van onze opdrachtgevers. Daarbij staat ons marktleiderschap in de hotelbranche garant voor innovatieve hospitality concepten vertaald naar andere marktsegmenten. Al 25 jaar bedienen wij de top van het bedrijfsleven in de hotel-, kantoren-, leisure en zorgbranche. Met 3600 medewerkers en een omzet van ruim 74 miljoen euro zijn wij een belangrijke top-tien speler op de Nederlandse schoonmaakmarkt.

EW Facility Services

De Hospitality Factor

Medewerkers van EW Facility Services blinken uit in gastvrijheid. In alle opzichten vormen onze mensen een representatief visitekaartje voor uw organisatie. Representatieve werkkleding, begroeten, aandacht voor verzorgde werkwagens en materialen, proactief handelen waar het gaat om resultaatgericht werken met oog voor detail. Maar ook acties specifiek gericht op bijvoorbeeld uw hotelgasten, kantoormedewerkers, patiënten of bezoekers.

Gedrag en uitstraling van onze mensen vormen dus een wezenlijk onderdeel van onze Hospitality Factor. Daarom besteden we ook zoveel aandacht aan onze medewerkers. We trainen naast schoonmaaktechnieken in hospitality vaardigheden. Daarbij zijn persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden belangrijke issues voor EW Facility Services. Deze verhogen niet alleen het plezier van de mensen in het werk maar ook de resultaten voor u als opdrachtgever.

En natuurlijk staat onze jarenlange ervaring garant voor innovatieve hospitality concepten. Onze Filosofie, ontsproten in de hotelbranche en gebaseerd op de pijlers Hospitality, Samenwerking en Organisatie, is te allen tijde toepasbaar wanneer u belevingswaarde wil toevoegen aan facilitaire dienstverlening. In welke mate dan ook!

Onze gastvrijheid in 30 seconden


 

14 jul 2015 1479 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef EW Facility Services jouw rating
1 2 3 4 5