EuroCave

EuroCave richt zich al ruim 40 jaar op alles wat met het bewaren, serveren en presenteren van wijn te maken heeft. Samen wordt gekeken naar de wensen die de wijnliefhebber heeft voor de perfecte opslag van zijn wijnen en wordt de ideale oplossing gevonden in de vorm van een wijnkast, wijnoplegsysteem of wijnkelder koeling.

EuroCave

Over EuroCave

U wilt uw kostbare wijncollectie natuurlijk niet aan de eerste de beste toevertrouwen. Dat begrijpen we bij EuroCave als geen ander. Daarom vindt u hieronder een korte bedrijfspresentatie, waarin wij uitleggen wie wij zijn, en waarom we ernaar streven om wijngenot voor iedereen beschikbaar te maken. Zo weet u dat u met EuroCave een betrouwbare partner in wijn heeft.

Ervaring en innovatie
In 1976 heeft een kleine groep wijnliefhebbers de eerste geklimatiseerde wijnkast voor het bewaren van wijn ontwikkeld. EuroCave was geboren. Sindsdien zijn onze teams blijven innoveren om te kunnen voldoen aan de verwachtingen van zowel de beste restaurants als de meest veeleisende wijnliefhebbers.

De missie van EuroCave
Bij EuroCave hebben we een duidelijke missie: iedere wijnliefhebber in staat stellen om wijn onder de ideale condities te bewaren en te serveren. Met deze doelstelling is René Martin in 1976 begonnen, daarbij geïnspireerd door zijn eigen ervaringen. 

 

Marketing en communicatie vacatures en stages bij EuroCave

Ben je op zoek naar een (online) marketing & communicatie vacature of stage bij EuroCave in Waalwijk? Hieronder staan alle vacatures en stages die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er toevallig vandaag geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief en ontvang een update wanneer er nieuwe marketing & communicatie vacatures en stages bij Eurocave online komen.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef EuroCave jouw rating
1 2 3 4 5