Etos

Etos is de meest toonaangevende drogisterijketen. Etos heeft meer dan 540 winkels verspreid over heel Nederland. Als Health & Beauty specialist biedt Etos een ruime keuze aan artikelen. Deze keuze varieert van de uitgebreide collectie van Etos eigen merkproducten tot bekende A-merken en andere bijzondere merken die in Nederland alleen bij Etos te koop zijn. Onze medewerkers hebben een liefde voor Health & Beauty en zorgen ervoor dat onze klanten graag bij ons komen.

Bedrijfspagina Etos

Werken bij Etos

Etos is meer dan alleen een winkel

Wie werkt bij Etos, maakt deel uit van een organisatie waar veel verschillende mensen samenwerken. Zo'n 85% werkt in de winkels zoals iedereen die kent. De overige medewerkers vind je in het Etos Distributiecentrum en op het Etos Kantoor. Etos is onderdeel van Ahold Nederland, samen met Albert Heijn en Gall & Gall.

Etos heeft als werkgever volop mogelijkheden voor mensen van elk opleidingsniveau: van vmbo tot universitair. Al net zo gevarieerd is de leeftijd in teams. Van 15 tot 65 jaar: je kunt iedereen tegenkomen.

Bij Etos zijn de arbeidsvoorwaarden goed en plezierig geregeld. Er bestaat bijvoorbeeld medewerkerskorting en krijg je volop mogelijkheden om je via opleidingen te ontplooien, bijvoorbeeld via onze Etos Academie.

Marketing en communicatie vacatures bij Etos

Bekijk hieronder de vacatures van Etos die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij Etos!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Etos jouw rating
1 2 3 4 5