Ergotron Europe

We zijn een bedrijf dat mensen in beweging brengt. Dat doen we al sinds Harry Sweere Ergotron in 1982 oprichtte en octrooien aanvroeg op enkele van de eerste kantelbare monitorarmen en monitorstandaarden.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Ergotron Europe in Amersfoort

Over Ergotron

We willen wereldwijd leider zijn in oplossingen die bijdragen aan een verbetering van de manier waarop mensen werken, leren, spelen en voor anderen zorgen. Ons doel is om mensgerichte ontwerpprincipes en bewegingstechnologie in te zetten waarmee mensen het beste uit zichzelf kunnen halen. Zo brengen we je fysiek, emotioneel en intellectueel in beweging.

Werken bij Ergotron

Ergotron heeft goede collega's nodig. We bieden competitieve vergoedingen en veel voordelen in een informele werkomgeving.

Marketing en communicatie vacatures bij Ergotron

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures van Ergotron Europe in Amersfoort die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief.

10 feb 2023 130 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Ergotron Europe jouw rating
1 2 3 4 5