Enraf-Nonius

Enraf-Nonius is sinds 1925 gespecialiseerd in het ontwikkelen van producten en diensten op het gebied van fysiotherapie en revalidatie. Of het nu gaat om behandelbanken, geavanceerde fysiotechnische apparatuur, producten voor actieve en functionele revalidatie of medische fitness, Enraf-Nonius heeft alles wat de moderne bewegingsspecialist zich wenst.

Enraf-Nonius

Onze missie

Als een effectieve, toonaangevende wereldleider ontwikkelt Enraf-Nonius innovatieve kwaliteitsproducten en diensten voor moderne bewegingsspecialisten. Op deze manier wil Enraf-Nonius bijdragen aan een langer, gezonder en gelukkiger leven voor de mens.

Historie

90 jaar geleden, in 1925, begon ENRAF (Eerste Nederlandse Röntgen Apparaten Fabriek) in Rijswijk met de ontwikkeling van apparatuur in röntgentoepassingen en diathermie. De productfaciliteit werd gevestigd in de welbekende stad Delft, niet alleen bekend door het wereldberoemde Delfts blauw porselein, maar vooral ook door de Technische Universiteit, waar sinds mensenheugenis de meest vakkundige technici worden opgeleid en waar onderzoek een kernactiviteit is.

Marketing en communicatie vacatures en stages bij Enraf-Nonius

Hieronder staan alle (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Enraf-Nonius die momenteel aangemeld zijn op Marketing & Communicatie Vacatures. Zie je vandaag geen vacatures staan? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief. 

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Enraf-Nonius jouw rating
1 2 3 4 5