Eno

Al meer dan 150 jaar hebben wij aandacht voor mensen en hun persoonlijke situatie. Centraal in ons handelen staat uw optimale gezondheid. Wij zien een optimale gezondheid als onderdeel van de doelen die u zichzelf in uw leven stelt. Uw gezondheid gaat daarbij verder dan de gezondheidszorg, dus Eno ook.

Kleine verzekeraar, grootse bijdrage

Opgericht in 1860, heeft Eno al meer dan 150 jaar aandacht voor mensen en hun gezondheid. Onze missie is om bekend te staan als een kleine verzekeraar die een grootse bijdrage levert aan het betaalbaar houden van de zorg.

Verzekerd van gepaste, betaalbare en toegankelijke zorg

Eno wil elke dag een wezenlijke bijdrage leveren aan de gezondheid van haar leden. Wij doen dat door hen nu en in de toekomst te verzekeren van gepaste, betaalbare en toegankelijke zorg en door hen te inspireren en te faciliteren in hun streven naar een optimale gezondheid. Dagelijks werken wij hier aan met onze drie zorgverzekeringen: Salland Zorgverzekeringen, HollandZorg en Energiek. Ook het Zorgkantoor Midden IJssel is bij ons ondergebracht.

Werken bij Eno

Wij durven gerust te stellen dat werken bij Eno bijzonder is. Het enthousiasme, het ondernemerschap, samenwerking én uiteraard de aanwezige (creatieve) expertise, staan garant voor een plezierige werkomgeving. Iets voor jou?

Bij Eno werk je voor meerdere merken

Eno doet meer dan het aanbieden van de verzekeringsproducten Salland Verzekeringen, HollandZorg en Energiek. Zo werken bij ons mensen voor het Zorgkantoor Midden IJssel (AWBZ zorg) en voor diverse samenwerkingsverbanden en nieuwe activiteiten. Werken bij Eno betekent dus werken voor een flexibel en dynamisch bedrijf met een gevarieerd aanbod voor haar klanten.

Bij Eno werken circa 200 mensen. Op medisch inhoudelijke, commerciële, administratieve en financiële functies. Maar ook vind je bij Eno deskundigen op het vlak van marketing en communicatie, ICT, HRM en facilitaire dienstverlening.

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Voor al onze medewerkers hebben wij een passend pakket aan arbeidsvoorwaarden. Met daarin onder andere: een werkweek van gemiddeld 34 uur (vanaf functiegroep 11 is dat gemiddeld 36 uur), flexibele werktijden, een eindejaarsuitkering die gelijk is aan een 13e maand en natuurlijk: een collectieve zorgverzekering. Eno kent uitstekende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Ben je geïnspireerd om te komen werken bij Eno?

11 aug 2015 1738 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Eno jouw rating
1 2 3 4 5