Energy Valley

Stichting Energy Valley zet zich met bedrijven, kennisinstellingen en overheden in om marktkansen op het gebied van schone en innovatieve energie te realiseren. Dit doen we in Drenthe, Fryslân, Groningen en Noord-Holland Noord. We zijn vanaf 2003 actief als clusterorganisatie om bedrijvigheid, banen en kennis op het gebied van duurzame energie in het Noorden uit te bouwen. Sindsdien zijn vele partijen en instanties betrokken bij talrijke investeringen in nieuwe energieproductie, infrastructuur en -kennis.

Energy Valley

Focus Energy Valley

Noord-Nederland geeft met de Noordelijke Energie Agenda SWITCH invulling aan het landelijke Energieakkoord. De ambities liggen hierbij hoger dan landelijk: in 2020 wil het Noorden 21% van het regionale energiegebruik duurzaam opwekken. Hiermee moeten er 3.600 ‘groene’ banen bijkomen. Stichting Energy Valley geeft geen uitvoering aan SWITCH; dit doen de provincies en gemeenten middels hun eigen energieprogramma’s. Wij zetten ons wel in om energie-innovaties op de SWITCH-thema’s Gas in Transitie en Energiesysteem 2.0 verder te helpen.

Wat wij doen

Stichting Energy Valley stimuleert duurzame energie-innovaties om nieuwe bedrijvigheid naar de regio te halen en banen te creëren. Ons doel is dus de regionale economie te stimuleren. De nadruk ligt niet zozeer op zoveel mogelijk duurzame energie en besparing, maar op de ontwikkeling en toepassing van (markt)innovaties voor duurzaam gas en slimme energiesystemen. Dit biedt goede kansen voor de regio, waarbij economische groei en verduurzaming hand in hand kunnen gaan.

Marketing en communicatie vacatures en stages bij Energy Valley

Hieronder staan alle (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij Energy Valley die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er toevallig vandaag geen vacatures hieronder? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures en stages bij Energy Valley in Groningen.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Energy Valley jouw rating
1 2 3 4 5