Endouble

Endouble is gespecialiseerd in het maken en optimaliseren van carrière-platforms, of zoals wij zeggen ‘Talent Aquisition Platforms’. Wij geloven dat het organiseren van werk gebaseerd moet zijn op data en niet op gevoel. Daarom gaan we samen met de klant op zoek naar de ‘why behind the hire’: welk pad heeft een kandidaat bewandeld om uiteindelijk aangenomen te worden?

Endouble

Volledige meetbaarheid

Onze op maat gemaakte Talent Acquisition Platforms vallen op door de goede vindbaarheid en volledige meetbaarheid. Hiermee helpen wij onze klanten met inzicht in online recruitment en het organiseren van werk. De recruiter werkt efficiënter en heeft weer tijd voor het belangrijkste: het aannemen van de beste mensen. Met als resultaat dat de kwaliteit van de kandidaten toeneemt en het aantal kostenverslindende afwijzingen – en daarbij schade aan het werkgeversmerk – afneemt.

Mondiale footprint

Endouble is in 2006 gestart en heeft inmiddels al voor meer dan 90 (inter)nationale bedrijven zoals Booking.com, Albert Heijn en Bol.com het recruitmentproces efficiënter ingericht. In 2014 heeft USG People een belang genomen in Endouble, waardoor internationale groei in een versneld tempo plaats kan vinden.

Marketing en communicatie vacatures bij Endouble

Bekijk hieronder de vacatures en stages van Endouble die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe (online) marketing & communicatie vacatures bij Enddouble!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Endouble jouw rating
1 2 3 4 5