ELBA\REC

ELBA\REC is de media- en communicatiespecialist voor stedelijke ontwikkeling, economie en vastgoed. Uiteenlopende doelgroepen vertrouwen voor hun informatie en opinievorming op onze onafhankelijke vakmedia. Dagelijks bouwen wij verder aan onze netwerken en specialistische kennis. Wij zijn in staat inhoudelijke communicatie te verzorgen op basis van onderscheidende marketingstrategieën om een passend resultaat te behalen voor uw project of organisatie. Zo verbinden wij overheid, markt, wetenschap én publiek en biedt ELBA\REC u perspectief.

Elba\Rec

Over ELBA\REC

Al 15 jaar vertellen wij verhalen op het gebied van stedelijke ontwikkeling, economie en vastgoed. We delen dit in journalistieke achtergronden en opiniestukken op onze onafhankelijke vakmedia met uiteenlopende doelgroepen. Dagelijks bouwen wij verder aan onze specialistische kennis en netwerken.

Door het verbinden van onze vak- en marktkennis, netwerken en mediakanalen staan we continu in contact met overheid, markt, wetenschap én publiek. Hierdoor zijn wij in staat om op een creatieve manier en met een onderscheidende marketing-/communicatiestrategie, passend resultaat te behalen voor uw project, gebied of organisatie. 

Marketing vacatures en communicatie vacatures bij ELBA\REC

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij ELBA\REC in Amersfoort die momenteel aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef ELBA\REC jouw rating
1 2 3 4 5