EK Nederland

EK Nederland, gevestigd in Hoevelaken, is de grootste retail-serviceorganisatie van Nederland. We werken samen met zo’n 1.500 zelfstandig ondernemers in mode, wonen, sport, boeken en doe-het-zelf.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij EK Nederland in Hoevelaken

Over EK Nederland

Sinds april 2022 zijn wij actief onder het nieuwe paraplumerk van onze Europese moederorganisatie EK. Daarvoor stonden wij bekend als Euretco.

De EK Groep
De EK Groep ondersteunt zo'n 4.200 retailers uit verschillende Europese landen, met een breed aanbod aan back-office services. Wij leveren diensten aan lokale retailondernemers. Wezijn een inkooporganisatie, marketingorganisatie en competentienetwerk in één.

Het bedrijfsmodel van de EK Groep wordt gekenmerkt door de focus op de zes strategische bedrijfssegmenten EK Home, EK Fashion, EK Living, EK DIY, EK Sport en EK Books.

Met onze ca. 560 medewerkers stellen wij alles in het werk om onze retailpartners en leveranciers zo goed mogelijk te ondersteunen. Als ontzorger en stimulerende kracht voor de retail is het een van onze belangrijkste taken om lokale zelfstandige retailers naar de digitale toekomst te leiden.

EK Netherlands - de grootste retail-serviceorganisatie van Nederland
Op de Nederlandse markt zijn wij actief met onze divisies EK Fashion, EK Living, EK DIY, EK Sport en EK Books. We werken samen met ongeveer 1.500 zelfstandige ondernemers en franchisenemers. In totaal runnen zij bijna 2.200 winkels in de branches wonen, mode, sport, doe-het-zelf en boeken.

Onze kernactiviteiten zijn retailservices, franchise, groothandel en financiële dienstverlening aan zelfstandig ondernemers.Bij EK Netherlands zetten zo'n 300 mensen zich met veel passie in om de retailpartners van EK zoveel mogelijk werk uit handen te nemen, zowel in hun winkels als online.

Werken bij EK Nederland

EK is een organisatie waar initiatief, team spirit en passie voor retail centraal staat. Innovatie en creativiteit zijn belangrijke kernwaarden in ons bedrijf. De retailwereld is dynamisch en verandert snel.
Van onze medewerkers wordt daarom flexibiliteit gevraagd om met hun kennis en kunde ondernemers in hun bedrijfsvoering te ondersteunen.

Via een uitgebreid serviceaanbod - van inkoop- en financiële services tot het beheren van franchiseformules - ontzorgen we zelfstandig ondernemers zodat zij zich op hun winkel kunnen focussen.

Vind je het belangrijk om van elkaar te leren en jouw collega's op te zoeken (connecting with people) om zo het beste resultaat voor onze klanten te bereiken? Ben je resultaatgericht en heb je verantwoordelijkheidsgevoel?
Dan heeft EK je veel te bieden. Je bent bij ons zeker nog lang niet uitgeleerd, want er is absoluut ruimte voor groei en persoonlijke ontwikkeling.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij EK Nederland

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en/of communicatie vacatures bij EK Nederland in Hoevelaken die momenteel aangemeld zijn op ons platform. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief.

22 feb 2023 147 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef EK Nederland jouw rating
1 2 3 4 5