EDM

EDM is expert in database marketing. De Solutions ondersteunen marketeers bij het slimmer werven, behouden en ontwikkelen van klanten. Bij EDM werken mensen met verstand van data en gevoel voor marketing. De unieke combinatie van data, systems en insights maken marketinginspanningen effectiever en de kosten variabel. Kortom, succesvoller!

EDM

VISIE EDM

De hoeveelheid data waarover organisaties kunnen beschikken is enorm, evenals de snelheid waarop deze binnenkomt en de diversiteit ervan. Deze trend zal zich verder doorzetten, niet alleen wat betreft data die vanuit de relatie met de klant wordt verzameld, maar ook data die door anderen beschikbaar wordt gesteld, zoals de ‘open data’ vanuit de overheid. 

Met de toename van data groeit ook de behoefte en noodzaak om deze structureel te kunnen ontsluiten, analyseren en toe te passen. Niet alleen om de klant op het juiste moment en via het juiste kanaal de meest relevante boodschap te kunnen geven, maar ook om sneller in te kunnen spelen op de voor een organisatie relevante KPI’s. 

Succesvolle organisaties zullen zich daarom meer en meer gaan onderscheiden van de rest, door (klant)data centraal te stellen in hun bedrijfsstrategie en een hogere RoD (Return on data) te realiseren.

MISSIE

EDM wil dé partner zijn die (middel)grote en data-gedreven organisaties helpt om het rendement uit hun data te maximaliseren door het zo goed mogelijk ontsluiten, analyseren en toepassen van die data. 

STRATEGIE

EDM vergroot het rendement op uw klantdata door intelligente en pragmatische oplossingen op het gebied van datakwaliteit, klantinzicht en doelgroepbereik. Door gebruik te maken van geavanceerde technologie, consumenteninformatie en analyses wordt uw data ontsloten, geanalyseerd en toegepast. Bijvoorbeeld door het valideren van uw klantgegevens, het bouwen van dashboards voor een 360º klantbeeld en het gesegmenteerd bereiken van de juiste online en offline doelgroep.

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR...

Mensen met verstand van data en gevoel voor marketing. Wil jij ook marketeers helpen bij het werven, behouden en ontwikkelen van tevredener klanten en ben jij ook iemand die er helemaal voor gaat en zich thuis voelt in een informele werksfeer? Bekijk dan onze vacatures en wie weet haal jij straks ook alles uit de kast voor onze klanten.

 

 

06 jul 2015 1001 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef EDM jouw rating
1 2 3 4 5