Eddit

Eddit is opgericht in 2003 en is een sales en marketingbureau dat gevestigd is in Eindhoven. Met een uniek mix van sales- en marketingtechnieken verzorgen wij leadgeneratie, SEO optimalisatie, online leadgeneratie, telemarketing trainingen en SEO trainingen voor b2b-bedrijven.

Eddit bedrijfsprofiel

Over Eddit

Wij regelen voor u kwalitatieve afspraken met nieuwe klanten en werven nieuwe leads voor uw bedrijf. We ondersteunen bedrijven bij het behalen van verkoopdoelstellingen en geven antwoord op de vraag: welke prospect heeft mijn website bezocht en hoe krijg ik een kwalitatieve afspraak bij deze interessante prospect?

Als een vis in het water op het gebied van sales en marketing

Als marketingbureau Eindhoven werken wij al ruim tien jaar met tal van verschillende opdrachtgevers in tal van verschillende branches. Wij zijn in staat ons in te leven in de markt en diensten van onze opdrachtgevers en kunnen goed inschatten of een campagne wel of niet succesvol wordt. We zijn hiervoor professioneel uitgerust en onze mensen voelen zich als een vis in het water als het gaat om sales en marketing.

Marketing en communicatie vacatures bij Eddit

Ben jij benieuwd naar (online) marketing of communicatie vacatures en stages bij Eddit in Eindhoven? Hieronder zie je alle vacatures die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij Eddit!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Eddit jouw rating
1 2 3 4 5