Echte Helden

Breed georiënteerd reclamebureau in down town Rotterdam. Onderscheidend door doelmatig creatief te zijn met de voorkeur voor 'net even anders'. Breed scala aan diensten, gevarieerde klantenmix en never a dull moment. Op onze locatie in Rotterdam zitten we tussen gelijk gestemde zielen; een creatief bolwerk waarvandaan we de wereld willen veroveren!

Echte Helden

Over Echte Helden

Echte Helden zijn specialisten in branding en huisstijlimplementatie. Op basis van bestaande huisstijlen of een volledig nieuw ontwerp worden alle benodigde uitingen vormgegeven, op één adres dus: continuïteit is gewaarborgd. Denkt u bij ons werk aan huisstijldragers als briefpapier, folders en magazines maar ook productverpakkingen of aan zeer bepalende logo’s op de gevel, de reclame op de bedrijfswagens, beurspresentaties en websites. Wij zijn door ons specialisme de garantie op maximaal resultaat als het over reclamemaken gaat.

Marketing en communicatie stages & vacatures bij Echte Helden

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie stages en vacatures bij Echte Helden die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Zijn er momenteel geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures en stages bij Echte Helden uit Rotterdam!

 

 

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Echte Helden jouw rating
1 2 3 4 5