ECCO EMEA (branch Netherlands)

ECCO is een internationaal gerenommeerd schoenenmerk dat comfort en stijl hoog in het vaandel heeft staan. Het succes van dit van oorsprong Deense merk komt voort uit het continu garant staan voor kwaliteit, innovatieve technologie en de ontwerpfilosofie ‘the shoe must follow the foot’.

ECCO

Over ECCO 

ECCO is opgericht in 1963 en één van de weinige producenten van schoenen en lederwaren die het hele productieproces in eigen beheer heeft. Tegenwoordig worden ECCO producten in meer dan 93 landen verkocht in meer dan 3000 ECCO stores, shop-in-shops en verkooppunten. ECCO is nog steeds een familie bedrijf dat werk biedt aan meer dan 19.500 mensen wereldwijd.

ECCO iseen wereldwijde familie van schoenmakers

Om geweldige schoenen te maken is echte passie nodig. We besteden de grootst mogelijke aandacht aan details en kwaliteit, van het tekenen van de eerste schetsen tot het voorstellen van de afgewerkte schoenen in ECCO-winkels over de hele wereld.

ECCO winkel

Uniek voor onze industrie is dat we leer looien in onze eigen leerlooierijen en schoenen maken in onze eigen fabrieken. Onze wereldwijde familie van medewerkers, die meer dan 50 nationaliteiten vertegenwoordigen, is de levenskracht achter onze producten. Ontwerp, ontwikkeling, productie en retail – wij nemen de volledige verantwoordelijkheid.

Onze filosofie was altijd al dat schoenen moeten worden afgestemd op de voet, niet omgekeerd. Dit is wie we zijn.

12 dec 2014 2241 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef ECCO EMEA (branch Netherlands) jouw rating
1 2 3 4 5