Dyade Onderwijsmarketing

Dyade ondersteunt de leiding van de school met raad en daad. De schoolleiding kan daarmee meer aandacht geven aan de leercultuur, aan docenten, ouders, leerling(resulta(a)t)en en leermiddelen. Dit is belangrijk voor een goede school, goede docenten en goed onderwijs. De medewerkers van Dyade dragen daar graag aan bij omdat ze daarmee een bijdrage leveren aan goed onderwijs, kansen voor kinderen en daarmee aan de Nederlandse maatschappij.

Dyade Onderwijsmarketing

Over Dyade

Dyade is sinds 1656 één van de grootste dienstverleners in het onderwijs en ondersteunt onderwijsinstellingen met financiële en personele administratie en bij de bedrijfsvoering. De ondersteuning wordt aangeboden vanuit regionale vestigingen door in totaal meer dan 300 medewerkers. Of het nu om financiële of personele vraagstukken gaat, of om knelpunten in de bedrijfsvoering. Wij volgen nauwlettend de ontwikkelingen in de branche en stemmen onze dienstverlening daar feilloos op af. Om u te ontzorgen. Ons motto is dan ook: u het onderwijs, wij de zakelijke zorg. Dyade ontzorgt!


Marketing en communicatie vacatures bij Dyade Onderwijsmarketing

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij Dyade in Utrecht die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er momenteel geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures en stages bij Dyade!

 

12 jul 2016 1100 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef Dyade Onderwijsmarketing jouw rating
1 2 3 4 5