Duvel Moortgat

In de geschiedenis van het familiebedrijf Duvel Moortgat staan kwaliteit, vakmanschap en pioniersgeest centraal. Wij willen de consument topproducten bieden, zodat die altijd en overal in optimale omstandigheden van zijn bierkeuze kan genieten. De focus ligt steeds op degelijkheid, vanaf de productieplanning, de zorgvuldige selectie van grondstoffen, het bijzondere brouwproces, tot en met de bediening van de klant.

Duvel Moortgat

Over Duvel Moortgat

Sinds stichter Jan-Leonard Moortgat ze consequent toepaste, blijken de kenmerkende aspecten van het brouwersvak en respect voor kwaliteit al meer dan vier generaties een erfelijke eigenschap. Die leidt, in combinatie met zin voor innovatie, ondernemerschap, aandacht voor de specifieke kwaliteiten van elke werknemer en respect voor onze planeet tot een reeks succesvolle bieren. Duvel, als vlaggenschip -maar steeds nadrukkelijker ook LaChouffe, Vedett, Liefmans, De Koninck, Maredsous, en de bieren van de Amerikaanse Brewery Ommegang vormen daarvan het bewijs. Begin 2014 werd dit mooie gamma verder verrijkt met de speciaalbieren van de Boulevard Brewing Company uit Kansas City.

De zorg voor deze fijne collectie bieren is op zich een garantie dat deze en volgende generaties de traditie en passie voor het brouwen verderzetten.

De geschiedenis van brouwerij Duvel Moortgat 


Werken bij Duvel Moortgat

Bij Duvel Moortgat gaan traditie en liefde voor het bier hand in hand met een hoogtechnologisch productieproces. Doorheen de geschiedenis van Duvel Moortgat staat kwaliteit steeds centraal. Ons enthousiast team van circa 1000 medewerkers geeft dagelijks het beste van zichzelf om onze klanten wereldwijd onze kwalteitsbieren te laten smaken.

 

06 jan 2015 2729 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+

Geef Duvel Moortgat jouw rating
1 2 3 4 5