Dura Vermeer

Dura Vermeer is actief in bouw, infrastructuur, engineering en dienstverlening. Projecten worden daarbij in opdracht van derden en voor eigen risico ontwikkeld, gerealiseerd en geëxploiteerd. Dura Vermeer is onderscheidend en gaat vernieuwend te werk. Samen met onze partners bieden wij toonaangevende, integrale en duurzame oplossingen voor uiteenlopende bouwopgaven. Wij zijn daarmee een solide partner voor onze relaties, gericht op continuïteit en duurzaamheid.

Bedrijfsprofiel Dura Vermeer

Dura Vermeer benut en bouwt haar 160 jaar aan kennis en ervaring voortdurend uit om ook in de toekomst met vakmanschap een optimale bijdrage te leveren aan het waarmaken van de ambities van klanten. Daartoe is Dura Vermeer relatiegedreven en beschikt zij over een solide financiële basis om de ambities waar te maken.

Dura Vermeer is zich bewust van haar maatschappelijke invloed en ziet maatschappelijke verantwoordelijkheid als vanzelfsprekend. We zien dit terug in alles wat wij doen: in onze projecten, in onze organisatie, zowel direct als indirect. Dit betekent dat innovatie, een open en integere stijl van zaken doen, klantvriendelijkheid, maar zeker ook de zorg voor milieu en duurzaam ondernemen wezenskenmerken zijn in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Voor haar medewerkers creëert Dura Vermeer een optimale en stabiele werkomgeving die maximaal bijdraagt aan de realisatie van hun individuele ambities. In deze solide omgeving dagen we onze medewerkers voortdurend uit tot ontplooiing, creativiteit en ondernemerschap.

Dura Vermeer als werkgever

'Waarom werk jij bij Dura Vermeer?' wordt ons regelmatig gevraagd. En dan volgt een bloemlezing van alle mooie projecten die we maken, de technische uitdagingen die we tegenkomen in onze werken, het meedoen aan de nieuwste ontwikkelingen, de leuke collega’s, de goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en ga zo maar door. Het klopt allemaal.

Maar dat hebben de andere bouwers die in top tien staan toch ook? Dat zal zeker. Maar wij maken het verschil door dat we een familiebedrijf zijn, waar we trots zijn op onze menselijke maat, waar de deur van directeur open staat voor een vraag of een gesprekje en waar we in elkaar zijn geïnteresseerd zowel zakelijk als privé.

Dura Vermeer bestaat uit meer dan dertig bedrijven en business units. Vanuit onze integrale werkwijze weten we dat we elkaar nodig hebben om succesvol en klantgericht te zijn. Dit bevordert de onderlinge samenwerking, de integrale aanpak waarin we geloven en het feit dat collega’s elkaar snel weten te vinden. Want we streven allemaal het zelfde doel na: plezier in ons werk, tevreden klanten en ontwikkeling.

Beste werkgever in de bouw

Bij de uitreiking van de Cobouw Awards 2011 zijn wij uitgeroepen tot ‘Beste werkgever in de bouw’. Daar zijn wij als bedrijf natuurlijk ontzettend trots op. Een prijs die wij zien als erkenning voor ons consistent uitgevoerde personeelsbeleid waarin ontwikkeling en ontplooiing van medewerkers centraal staat.

Jouw belofte = Onze belofte

Jouw belofte: je doet waar je goed in bent. Onze belofte: we stimuleren jou en dagen jou uit om je te blijven ontwikkelen. Wij hebben talrijke uitdagingen voor medewerkers in uiteenlopende functies. Met een ambitie om de beste bouwer van Nederland te zijn is het niet vreemd dat we daarvoor medewerkers zoeken die deze ambitie omarmen en invulling willen geven. Jong, oud, starter, ervaren of senior kunnen bij ons uit de voeten in uiteenlopende functies in bouw en infrastructuur.

 

17 mrt 2015 3642 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Dura Vermeer jouw rating
1 2 3 4 5