Dubbeldam Groep

Dubbeldam Groep is een vooruitstrevende groep van bedrijven actief in de automotivebranche en in de maakindustrie. Er werken in totaal 170 medewerkers die iedere dag met plezier en passie hun werk doen.

Dubbeldam Groep

De mens centraal

Bij de Dubbeldam Groep staat 'de mens' centraal. De 170 medewerkers worden gestimuleerd om zich persoonlijk te ontwikkelen en hun verantwoordelijkheden te dragen. De houding richting medewerkers, klanten en zakenpartners is open en gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Binnen de Dubbeldam Groep heerst een transparante cultuur met korte communicatielijnen. Gezamenlijk wordt de lat hoog gelegd en is het de gedeelde ambitie om aan gestelde verwachtingen te voldoen.

Visie Dubbeldam Groep

Dubbeldam Groep wil in de schadeherstel branche en in de maakindustrie een toonaangevende en innoverende speler zijn en zo bekend staan bij haar stakeholders.

Missie Dubbeldam Groep

Ons product / dienst
Het creëren van oplossingen die een doorslaggevende bijdrage leveren aan de klantvraag en zijn behoeftes. Zowel in de schadeherstelbranche als in de maakindustrie zijn de Dubbeldam bedrijven de verbindende schakel tussen klantwens en realisatie

Ons kapitaal / onze medewerkers
We zijn een no-nonsense bedrijf met korte lijnen en duidelijke keuzes. We bieden mensen die onze passie delen de beste en meest uitdagende werkomgeving.

Ons bestaansrecht / onze klanten
Snel inspelen op de wensen en behoeftes uit de markt. Door te investeren in mensen, machines en processen realiseren we korte levertijden, uitmuntende kwaliteit en de juiste prijs/ kwaliteit verhouding.

Marketing en communicatie vacatures bij Dubbeldam Groep

Ben jij benieuwd naar (online) marketing of communicatie vacatures en stages bij de Dubbeldam Groep in Schelluinen? Hieronder zie je alle vacatures en stages die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij de Dubbeldam Groep!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Dubbeldam Groep jouw rating
1 2 3 4 5