DRV Accountants & Adviseurs

Wij zijn DRV Accountants & Adviseurs en wij werken voor ondernemers in de echte economie. De ondernemers die Nederland van oudsher groot maken. Die voor het overgrote deel van onze werkgelegenheid zorgen. Die onze economie aanjagen. De ondernemers die flexibel inspelen op nieuwe kansen, dichtbij en ver weg. Die een directe relatie hebben met hun cliënten, medewerkers en andere stakeholders. Voor die ondernemers zetten wij ons, als accountant én adviseur, al 95 jaar lang in.

Online marketing en communicatie vacatures bij DRV Accountants & Adviseurs

Werken in de echte economie

Voor ondernemers in de echte economie is elke minuut kostbaar. U heeft daarom behoefte aan een partner die u begrijpt. Die continu op de hoogte is van alle ontwikkelingen in uw bedrijf én de volledige keten. Die u op financieel gebied volledig ontzorgt. Die snapt dat u geen ellenlange rapporten wilt, maar heldere adviezen die u verder helpen. Die partner willen wij voor u zijn. Zodat u zich volledig kan richten op datgene waar u goed in bent: ondernemen.

Werken bij DRV

Als je werkt bij DRV staan groei en persoonlijke ontwikkeling centraal; zowel op vaktechnisch als persoonlijk gebied. Professionals bij ons hebben plezier in hun werk en krijgen de ruimte om zichzelf uit te dagen. Zij hebben bovendien een goede balans tussen werk en privé. Als DRV'er werk je natuurlijk in de echte economie. Dat betekent dat je vooral werkt voor lokale sterke (familie)bedrijven. Het allermooiste daarvan? Als adviseur van deze bedrijven maak je daadwerkelijk verschil en zie je resultaat van jouw harde werk! 

 

Online marketing en communicatie vacatures bij DRV Accountants & Adviseurs

Waarom DRV als werkgever kiezen?

Lees hieronder een opsomming van 7 punten die DRV'ers het leukste vinden aan het werken bij onze organisatie!

  • Je werkt samen met enthousiaste collega's met passie voor hun vak.
  • Je staat dicht bij de ondernemer en werkt al snel op locatie.
  • Eigen initiatief wordt gewaardeerd en beloond.
  • We hebben een eigen erkend opleidingsinstituut dat veel in-company trainingen organiseert voor PE-punten: de DRV Academie.
  • Je kan onbeperkt online trainingen volgen.
  • Je krijgt korting op DRV sportkleding.
  • De actieve personeelsverenigingen organiseren leuke uitjes en etentjes voor alle collega's.

 

Marketing en communicatie vacatures bij DRV Accountants & Adviseurs

Hieronder staan alle (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij DRV Accountants & Adviseurs die momenteel aangemeld zijn op Marketing & Communicatie Vacatures. Zie je vandaag geen vacatures staan? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief. 

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef DRV Accountants & Adviseur jouw rating
1 2 3 4 5